طرز تهیه ی مارمالاد

مجموعه : آشپزی
طرز تهیه ی مارمالاد
مواد لازم برای تهیه مربا مارمالاد
 
شکر: میوه اگر شیرین باشد نیم کیلو و اگر ترش باشد یک کیلو 
 ورق ژلاتین : 2 ورق
آب : نصف لیوان 
 
طرز تهیه:
 
میوه را با آب می گذرایم پخته و له شود.
سپس شکر را اضافه کرده و در آخر ورقه های ژلاتین خیس شده را اضافه میکنیم.
سپس زیر طرفف را خاموش کرده و میکذاریم تا ولرم شود.
می توانید مارمالاد را از یک پارچه بافت درشت و تمیز شد کنید تا صاف و یکدست شود.
مارمالاد را باید در ضرف های شیه ای که درب آن ها محکم می شود و درون یخچال نگهداری کنید. بعد 
 
میوه هایی كه می توان با آنها مارمالاد تهیه كرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگی، به ، سیب ، هلو ، آلبالو ، كیوی، آلو زرد یا قطره طلایی.
 

 در مورد میوه هایی كه هسته دار هستند ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ كنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان