عضویت در کانال تلگرام

عضویت در کانال تلگرام

صبحانه ای مقوی، قیقناق آذربایجان شرقی

صبحانه ای مقوی، قیقناق آذربایجان شرقی
قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.
 
موادلازم:
 
تخم مرغ                     4عدد
آرد                             1قاشق غذاخوری
دارچین                       1قاشق چایخوری
شکر                           3قاشق غذاخوری
گردوی خورد شده           مقداری
هل ساییده شده           مقداری
 
طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می‌كنیم.

 

 


جدیدترین مطالب

دیگر مطالب امروز

عضویت در کانال تلگرام

پربیننده ترین