آموزش درست کردن سس هفت لایه مکزیکی/ عکس

آموزش درست کردن سس هفت لایه مکزیکی/ عکس
نازوب، به درخواست شما عزیزان آموزش درست کردن سس مکزیکی هفت لایه را برایتان گردآوری کردیم. این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است.
 
اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد. پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید . 
 
طرز تهیه سس تاكو:
 
 
مواد لازم :
250 گرم سس گوجه فرنگی
1/4 پیمانه آب
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سركه سفید
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری نمك
1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریكا
1/4 قاشق چایخوری شكر
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 
 

 

آموزش درست کردن سس هفت لایه مکزیکی/ عکس

 
 
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.
 
 

 

تهیه سس های لاکچری در خانه/ از ژوگ تا رنچ

آشپزی انواع پاستا با سس هیجان انگیز (2)

آشپزی انواع پاستا با انواع سس هیجان انگیز

آموزش تهیه ماهی سالمون با سس خردل عسلی

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان