آموزش شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران

آموزش شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران
در این شیرینی قدیمی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل: " آرد ، روغن ، پودر قند " هست و در واقع ساده ترین نوع شیرینی هم محسوب می شه  ، چرا ؟ برای اینکه اول خمیر اونو با روش بسیار ساده درست کرده و سپس در فر می ذاریم تا بوی خامی آرد بره و پخته بشه ، همین.
 
مواد لازم:
روغن صاف 125 گرم  ( می شه از کره یا روغن جامد نیز استفاده کرد )
پودر قند 125 گرم = 1 پیمانه 
آرد 250 گرم = 2 پیمانه 
پودر هل : یک ق م
پودر کاکائو : 2 ق م
قالب شیرینی 
 
طرز تهیه:
 
ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا پوک بشه.
 
سپس مخلوط پودر هل و آرد رو اضافه کنید.
وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره. ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمی آد و فقط خمیر باید 24 ساعت استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه.
 
خمیر بدست اومده رو می تونید نصف کرده و به نصف اون پودر کاکائو بزنید .
 
بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و قالب می زنیم .
 
نکته: می تونید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید .
 
شیرینی رو داخل سینی ( بدون کاغذ روغنی و چرب کردن ) قرار بدین .
 
دمای فر 160 درجه سانتیگراد و مدت زمان  15 – 12 دقیقه می باشد .
 
نکته: در مکروفر : دکمه کانوکشن – دما 180 درجه سانتیگراد و استفاده از سه پایه کوتاه لازم هست .
 
نکته: بعضا روش سفیده تخم مرغ مالیده و تخم خرفه می پاشن .
 
نکته: وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است .

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان