طرز تهیه میگو با سس خردل

طرز تهیه میگو با سس خردل
مدت زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

پیاز خرد شده: 4/1 پیمانه

سیر كاملا خرد شده: 2 حبه

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

آب سیب: 4/1 پیمانه

خردل: 2 قاشق غذاخوری

فلفل: 8/1 قاشق چایخوری

میگوی پوست كنده متوسط : 340 گرم

 گوجه فرنگی كوچك: یك عدد تخم گرفته و برش خورده

 

طرز تهیه:

1- در یك تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

2- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه كنید و آن‌ها را بجوشانید،‌ سپس حرارت را كم كنید.

3- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آن‌ها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.

4- گوجه فرنگی‌های خرد شده را به محتوای ظرف اضافه كنید و بگذارید بپزند.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان