عضویت در کانال تلگرام

خورش چغاله بادام، خورش بهاری

خورش چغاله بادام، خورش بهاری
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله
 
گوشت خورشتی: 400گرم
 
پیاز خورد و سرخ شده: یک عدد متوسط
 
چغاله بادام: 200 گرم
 
نعنا و جعفری خورد شده: 300گرم
 
نمک و فلفل و ادویه:به میزان لازم
 
آب غوره: به میزان لازم
 
آب: 4 لیوان
 
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود.
 سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.
در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید.
سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .
وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
 
چند نکته
1 – می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2 – در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
3 – اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4 – از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5 – این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.


پربازدید ترین مطالب نازوب
زنی با چشمانی کاملا متفاوت از بقیه انسان ها (عکس)
زنی با چشمانی کاملا متفاوت از بقیه انسان ها (عکس)
مشاهده بیشتر