خورش چغاله بادام، خورش بهاری

خورش چغاله بادام، خورش بهاری
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله
 
گوشت خورشتی: 400گرم
 
پیاز خورد و سرخ شده: یک عدد متوسط
 
چغاله بادام: 200 گرم
 
نعنا و جعفری خورد شده: 300گرم
 
نمک و فلفل و ادویه:به میزان لازم
 
آب غوره: به میزان لازم
 
آب: 4 لیوان
 
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود.
 سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.
در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید.
سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .
وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.
 
چند نکته
1 – می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2 – در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.
3 – اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4 – از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5 – این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان