آموزش تهیه نان خرگوشی

آموزش تهیه نان خرگوشی
فوت قنادی: از سالم بودن خمیر خود مطمئن شوید.
 
مواد لازم برای تهیه نان خرگوشی برای 4 نفر:
  •    مایه خمیر: 15 گرم
  •    شیر سرد: 250 لیتر
  •    آرد نان: 400 گرم
  •    نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •    شكر: 30 گرم
  •    كره: 60 گرم
  •    تخم‌مرغ: یك عدد
  •    پاستیل: به میزان لازم
   شكلات سیاه و سفید: به میزان لازم
   بیسكویت: به میزان لازم

روش تهیه:

1 – آرد را با مایه خمیر و نمك مخلوط كرده و در ظرف مناسبی بریزید، در مركز آن سوراخی ایجاد كرده و شكر، تخم‌مرغ‌ شیر و آرد را اضافه كنید.

2 – مواد را با هم مخلوط و ورز داده و كره را اضافه كنید؛ به ورز دادن ادامه دهید.

3 – خمیر را به مدت یك ساعت استراحت  دهید تا حجم آن 2برابر شود، سپس با یك ضربه هوای آن را خارج كنید.

4 – از خمیر تكه‌های كوچك بردارید و به شكل صورتك درآورید، گوش‌هایی نیز برای صورتك درست كنید.

5 – كف سینی را چرب و خمیر آماده را با فاصله 5 سانتی‌متر از هم قرار دهید.

6 – مجددا خمیر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن 2برابر شود.

7-سینی را درون فر با 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

8- پس از خنك شدن نان‌ها را داخل شكلات تیره ذوب شده فرو كنید و پس از بستن، شكلات سفید ذوب شده را روی گوش‌ها و بینی و چشم خرگوش بمالید.

9- به وسیله شكلات بینی و چشم درست کرده و برای دهان از پاستیل رنگی استفاده كنید. این نان برای خوردن بچه‌ها بسیار جالب و دلنشین می‌باشد. مطمئن باشید اگر یك بار امتحان كنید حتما بارها تكرار خواهید كرد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان