روش تهیه:
1 – آرد را با مایه خمیر و نمك مخلوط كرده و در ظرف مناسبی بریزید، در مركز آن سوراخی ایجاد كرده و شكر، تخممرغ شیر و آرد را اضافه كنید.
2 – مواد را با هم مخلوط و ورز داده و كره را اضافه كنید؛ به ورز دادن ادامه دهید.
3 – خمیر را به مدت یك ساعت استراحت دهید تا حجم آن 2برابر شود، سپس با یك ضربه هوای آن را خارج كنید.
4 – از خمیر تكههای كوچك بردارید و به شكل صورتك درآورید، گوشهایی نیز برای صورتك درست كنید.
5 – كف سینی را چرب و خمیر آماده را با فاصله 5 سانتیمتر از هم قرار دهید.
6 – مجددا خمیر را به مدت 30 تا 40 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن 2برابر شود.
7-سینی را درون فر با 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
8- پس از خنك شدن نانها را داخل شكلات تیره ذوب شده فرو كنید و پس از بستن، شكلات سفید ذوب شده را روی گوشها و بینی و چشم خرگوش بمالید.
9- به وسیله شكلات بینی و چشم درست کرده و برای دهان از پاستیل رنگی استفاده كنید. این نان برای خوردن بچهها بسیار جالب و دلنشین میباشد. مطمئن باشید اگر یك بار امتحان كنید حتما بارها تكرار خواهید كرد.