ramazan
ramazan

ناگت گیاهی، مخصوص وجترین ها

ناگت گیاهی، مخصوص وجترین ها
اگر می‌خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می‌توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید…
 
اگر رژیم گیاهی دارید  اما با تماشای ناگت مرغ و گوشت و ظاهر خوش آب و رنگشان وسوسه می‌شوید، پیشنهاد می‌کنیم ناگت وجترین را تجربه کنید. برای تهیه این ناگت از مغذی‌ترین سبزیجات استفاده می‌شود و می‌تواند جایگزین خوبی برای انواع ناگت گوشت در وعده‌های غذایی و میان‌وعده‌ها باشد.  
 
مواد لازم:
  • سیب‌زمینی: 200 گرم
  • اسفناج: 50 گرم
  • هویج: نصف پیمانه، پوره شده
  • پیاز داغ: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • نخودفرنگی: یک‌چهارم پیمانه
  • ذرت: نصف پیمانه
  • پنیر فتا: 100 گرم
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  •  سس قرمز: به میزان لازم برای سرو
  • نمک و پودر سیر: به میزان لازم
روش تهیه:

سیب‌زمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج  آبپز شده را هم پوره کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیب‌زمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. می‌توانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را به‌خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پوره‌ها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویه‌ها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه به‌خوبی یکدست شود.
برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را به‌صورت گلوله‌های کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.

نکته:

اگر می‌خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می‌توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب‌زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید

نکته:

درمانگران چینی گنجاندن اسفناج سه تا چهار بار در هفته را موجب افزایش طراوت و شادابی پوست‌های خشک می‌دانند و معتقدند این گیاه آبرسانی مناسبی برای پوست‌های خشک انجام می‌دهد


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان