آموزش کتلت میگو با سس تمرهندی

آموزش کتلت میگو با سس تمرهندی

مواد لازم :

 
 میگو 150 گرم
 سیب‌زمینی پخته شده پنج عدد
 لیموترش یک عدد
 زنجبیل تازه یک قاشق چای‌خوری
 زردچوبهیک قاشق چای‌خوری
تخم گشنیزیک قاشق چای‌خوری
گشنیز تازه خرد شدهسه قاشق سوپ‌خوری
روغن و نمکبه میزان لازم

 

طرز تهیه:

* میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم.
* در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.
* سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم.
* کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم.

مواد لازم برای تهیه سس:

 تمر هندی نصف پیمانه
 آب جوش نصف پیمانه
 انبه کوچک یک عدد
 سس گوجه‌فرنگی تند پنج قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سس:

تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان