آشپزی کیک کالباس

آشپزی کیک کالباس
مواد لازم برای تهیه کیک خوشمزه کالباس:
 
 
 آردسفید یک کیلوگرم
 تخم‌مرغ ۱۲ عدد
 کالباس ۲۵۰ گرم
 نمک به میزان لازم
 کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
روغن‌زیتون۵۰ گرم
بیکینگ‌پودریک قاشق مرباخوری
زرده تخم‌مرغیک عدد

 

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ‌پودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن‌زیتون را کم‌کم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایه‌ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک‌ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمی‌باشد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان