طرز تهیه شیرینی با میوه های تابستانی

طرز تهیه شیرینی با میوه های تابستانی
 
● ساوارین میوه
۱ قاشق چایخوری پودر قند
 
۱۷۵، میلی لیتر شیر گرم
 
۱۵، گرم مایه خمیر خشك
 
۲۲۵، گرم آرد سفید الك شده
 
۳، عدد تخم مرغ زده شده
 
۱۰۰، گرم كره ذوب شده
 
۱۵۰، گرم شكر
 
۲۵۰، میلی لیتر آب
 
آب یك عدد لیموترش
 
۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال.
 
طرز تهیه
سالاد میوه مخلوط از میوه های تابستانی مانند انواع انگور، توت فرنگی و گیلاس بدون هسته پودر قند را با شیر و مایه خمیر مخلوط كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آرد را با نمك مخلوط كنید و تخم مرغ، مایه خمیر و كره ذوب شده را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن را در یك قالب گرد حلقه ای به قطر ۲۳ سانتی متر كه از قبل داخل آن را كمی چرب كرده اید بریزید و روی آن را بپوشانید. بگذارید در جای گرمی بماند تا خمیر ور آمده و تا لبه ظرف برسد.
كیك را در فر كه از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی كه پخته و سطح آن طلایی شود بپزید، سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. بگذارید روی یك شبكه سیمی سرد شود.شكر و آب را با هم مخلوط كنید و بگذارید روی حرارت متوسط اجاق گاز به جوش آمده و ۵ دقیقه بجوشد تا حجم آن نصف شده و غلیظ شود. آب لیمو و آب پرتقال را اضافه كنید. سطح روی كیك را با چنگال سوراخ كنید و سپس شربت گرم را قاشق قاشق روی آن بریزید. بگذارید كیك شربت را جذب كند. پس از سرد شدن كامل كیك حفره داخل آن را با سالاد میوه پر كنید. در صورت تمایل با كمی خامه زده شده روی آن را تزئین كنید و سرو نمایید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان