طرز تهیه ی کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه ی کباب کوبیده مرغ

مواد اولیه:

 

سینه‌مرغیك عدد
پیازیك عدد
فلفل دلمه‌ای سبزنصف عدد
آرد سویادو قاشق غذاخوری
زعفراننصف قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شدهیك قاشق مرباخوری
آبلیموبه میزان لازم
كره، نمك و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه:

سینه‌ مرغ را چرخ می‌كنیم. پیاز را رنده كرده آب آن را می‌گیریم و با گوشت مخلوط می‌كنیم. فلفل دلمه‌ای را ساطوری كرده به همراه نمك، فلفل و زنجبیل به گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. مقدار كمی از زعفران دم كرده و آرد سویا را نیز می‌افزاییم و مجددا به ورز دادن ادامه می‌دهیم. مواد را داخل یخچال به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود.

قسمت گریل فر را روشن می‌‌كنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل كشیده و گوشت را روی آن پهن می‌كنیم تا صاف و یك‌دست شود. با كمك قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با كاردك روی گوشت خطوطی را به شكل دلخواه ایجاد می‌كنیم. البته قبل از این‌كه سینی را داخل فر بگذاریم كره را تكه‌تكه كرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه می‌‌گذاریم

نكتــه: در صورت نداشتن چرخ گوشت، گوشت یخ زده را تكه تكه كرده و ساطوری می‌كنیم.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان