ramazan
ramazan

طرز تهیه ی خوشمزه ترین حلوای ایران

طرز تهیه ی خوشمزه ترین حلوای ایران
 
 
مواد لازم:
 
آرد گندم : 150 گرم
خرما: 500 گرم
روغن مایع : 120 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته: 1 قاشق سوپ خوری
پودر بادام: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

آرد را دو بار الك‌ می‌كنیم و در روغن تفت‌ می‌دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود.
روغن را به آرد‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .
می‌توانید به جای روغن از 200 گرم كره استفاده كنید فقط مراقب باشید كه كره خیلی زود‌ می‌سوزد، اما با كمی دقت حلوایی خوش طعم تر وخوش عطر تر و لطیف تر خواهید داشت.
خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم.
بعد از این كه این مواد كاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است)
بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌كنیم.
این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شكل‌های مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب بچینید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان