ramazan
ramazan

طرز تهیه ی اسفناج لقمه ای

طرز تهیه ی اسفناج لقمه ای
مواد لازم محتویات :
اسفناج : 500 گرم
پیاز : یك عدد
پنیر سفید :50 گرم
كره : یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم
 
مواد لازم برای نان:
ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یك پیمانه
سركه : یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یك عدد
بیكینگ‌ پودر :1/4 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید.

 
  بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج  كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان