آموزش غذای هندی، پاكورای پنیر

آموزش غذای هندی، پاكورای پنیر
در ابتدا مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای خوشمزه را تهیه کنید و سپس طبق دستور زیر پخت نمایید. پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز.
مواد لازم:

پنیر: 250 گرم

آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای‌خوری

پودر انبه: یك و یك چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: یك چهارم قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار لازم

نمك:‌ به میزان دلخواه

روغن: جهت سرخ كردن

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر را به شكل مكعب‌های كوچك و ضخیم تقسیم كنید.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

• درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

• به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه كنید.

• هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.

• در صورت تمایل می‌توانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان