ramazan
ramazan

آموزش پیراشكی سیب زمینی با نان باگت

مجموعه : آشپزی
آموزش پیراشكی سیب زمینی با نان باگت
نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایه‌ای‌ كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كرده‌اید روی سطح آن بریزید
 
 
مواد لازم:
سیب زمینی: 2 عدد بزرگ،
تخم مرغ: یك عدد،
قارچ: 100 گرم،
پیازچه: 3 ساقه،
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه،
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم.
 
طرز تهیه:
 
ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له كنید. سپس یك عدد تخم مرغ را درون آن بشكنید و نمك، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه كنید. در این مرحله قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد كرده و درون روغن كمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوه‌ای نشود.
سپس پیازچه‌ها را خرد كرده و درون همان روغن كمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلوله‌ای كوچك از سیب زمینی بردارید و كمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشكی را با دست به صورت رول در‌آورید و درون روغن سرخ كنید.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان