دكتر حبیبالهی، متخصص تغذیه با اشاره به خواص تغذیهای زیتون، گفت: مصرف مداوم زیتون سبب افزایش سیستم ایمنی بدن و كاهش روند پیری و همچنین استحكام مو و استخوانها میشود.
این متخصص تغذیه گفت: مهمترین بخش زیتون چربیهای موجود در آن است و این چربی علاوه بر هسته كه در روغن صنعتی كاربرد دارد در میوه زیتون نیز وجود دارد. وی در خصوص فواید زیتون گفت: مصرف زیتون افزایش جذب بسیاری از ویتامینهای محلول در چربی، تحریك كیسه صفرا و ترشح صفرا كه خود بر روی جذب و هضم انواع مواد غذایی اثر مفیدی دارد و همچنین افزایش رشد سلولی و سرعت بهبود انواع بیماریهای متابولیسمی را سبب میشود.
این متخصص تغذیه تاكید كرد: از دیگر فواید زیتون اثرات مثبت بر روی پوست و مو و استحكام ناخنها است.همچنین زیتون از بروز انواع سرطانها به ویژه سرطان پستان و روده بزرگ و آزاد شدن رادیكالهای بدن جلوگیری میكند.