ramazan
ramazan

طرز تهیه مربا پوست پسته! 10 خاصیت شگفت انگیز پوست پسته

طرز تهیه مربا پوست پسته! 10 خاصیت شگفت انگیز پوست پسته

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه و پوست استخوانی آن!

 

مربای پوست پسته! کمی شاید کمی عجیب به نظر بیاید اما هیج خوراکی دراین دنیا بدون خاصیت نیست. حتی هسته یا پوست آن!

اصلی ترین رویش میوه وجود هسته و پوسته ی آن است! پس هیچگاه آنها را بی ارزش نکنید!😊

 

طرز تهیه مربا پوست پسته! 10 خاصیت شگفت انگیز پوست پسته

 

2 خاصیت شگفت انگیز پوست پسته ی تازه و خواص بی نظیر پوست استخوانی پسته!

 

آنالیز پوست استخوانی پسته پوست سخت پسته را در هاونگ خیلی خوب نرم کنید و به عنوان پودر تزئین، تهیه گداخته یا یک قاشق همراه با شکر و شیر می توانید استفاده کنید.

 

پروتئین خام: ۱۱.۲۰% فیبر خام: ۱۵.۲۸% چربی خام: ۵.۲۹% خاکستر خام: ۱۰.۱۳% عصاره عاری از ازت: ۵۲.۱۶% کلسیم: ۱.۰۸% فسفر: ۰.۱۱% منیزیم: ۰.۳۱% پتاسیم: ۴.۴۴% آهن: ppm68 منگنز: ppm6 مس: ppm23 روی: ppm5 انرژی خام: Kcal/kg DM45

 

 

خواص بی نظیر پوست نرم پسته ی تازه

 

پوست پسته تازه آرام بخش و تسکین دهنده معده است. پوست پسته خاصیت ضد اسهال دارد و برای بواسیر بسیار مفید است. باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.

 

برای درمان این بیماری باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که این بیماری را دارد برای چند دقیقه در آن بنشیند.از دیگر خواص پوست پسته:

• بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است.

• جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.

• برای استحکام لثه، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است.

• دم کرده پوست پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

• دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

• برای رفع سکسکه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن را بنوشید.

همچنین می توانید از پوست پسته تازه ترشی بسیار خوشمزه ای تهیه کنید و در زمستان به همراه غذا میل نمایید

 

دستور تهیه مربای پوست نرم پسته تازه

 

طرز تهیه مربا پوست پسته! 10 خاصیت شگفت انگیز پوست پسته

 

مواد لازم
پوست پسته تازه: 1 کیلو
شکر: 1 کیلو
هل یا وانیل: به قدر لازم
آبلیمو: نصف استکان
گلاب در صورت تمایل: 1 فنجان
خلال پسته: 1 فنجان

طرز تهیه
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان