شب یلدا آیین و فرهنگی ست که قدمت و تاریخچه بسیار جالب و خواندنی دارد و همگی کاملا به درازترین شب سال مشرف هستید.
در دورهمی یلدایی، لبو، کیک لبو، تنقلات، انار و هندوانه اصلی ترین خوراکی های سفره یلدایی است.
با آموزش کیک لبو زیباترین و طولانی ترین شب سال را شیرین تر کنید.
مواد لازم برای کیک لبوی شب یلدا
کیک 12 نفره
لبوی تازه: 3 عدد کوچک (250گرم)
کره ی نرم: 250 گرم
رنده ی پوست لیمو: 3 قاشق چایخوری
پودر شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
کشمش بی دانه: یک پیمانه (150 گرم)
آرد معمولی: 2 پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- فر را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد 20 سانتی متری را چرب کنید.
- کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید.
- پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید.
- در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید.
- در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید.
- کیک را حدود 65 تا 70 دقیقه در فر آماده بپزید.
- سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود 10 دقیقه داخل قالب سرد شود. آن را خارج کرده و با پودر قند در صورت تمایل با قالب برش و تزئین کنید.
میزان کالری این کیک یلدایی
400 گرم کربوهیدارت، 60 گرم پروتئین، 270 گرم چربی، 4270 کیلو کالری نیز انرژی دارد.