کیک لبو برای شب یلدا

کیک لبو برای شب یلدا

شب یلدا آیین و فرهنگی ست که قدمت و تاریخچه بسیار جالب و خواندنی دارد و همگی  کاملا به درازترین شب سال مشرف هستید.

در دورهمی یلدایی، لبو، کیک لبو، تنقلات، انار و هندوانه اصلی ترین خوراکی های سفره یلدایی است.

با آموزش کیک لبو زیباترین و طولانی ترین شب سال را شیرین تر کنید.

کیک لبو برای شب یلدا

مواد لازم برای کیک لبوی شب یلدا

کیک 12 نفره

لبوی تازه: 3 عدد کوچک (250گرم)
کره ی نرم: 250 گرم
رنده ی پوست لیمو:  3 قاشق چایخوری
پودر شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
کشمش بی دانه: یک پیمانه (150 گرم)
آرد معمولی: 2 پیمانه (300 گرم)
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

کیک لبو برای شب یلدا

آموزش پخت کیک لبو

  1. فر را با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد 20 سانتی متری را چرب کنید.
  2. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید.
  3. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید.
  4. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود.
  5. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید.
  6. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  7. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید.
  8. کیک را حدود 65 تا 70 دقیقه در فر آماده بپزید.
  9. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود 10 دقیقه داخل قالب سرد شود. آن را خارج کرده و با پودر قند در صورت تمایل با قالب برش و تزئین کنید.

میزان کالری این کیک یلدایی

400 گرم کربوهیدارت، 60 گرم پروتئین، 270 گرم چربی، 4270 کیلو کالری نیز انرژی دارد.

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان