امروزه کسب و کار آنلاین (استارتآپ) در بین افراد و به خصوص جوانان گسترش زیادی پیدا کرده است.
بسیاری از جوانان از آنجایی که دوستان و بستگانشان به دنبال این راه رفته اند، بدون داشتن انگیزه و علاقه این مسیر را انتخاب کرده اند. اما به راستی رمز و رازهای موفقیت در استارتآپ چیست و برای کسب موفقیت داشتن چه شرایطی لازم است و چه کسانی می توانند کسب و کار آنلاین با کمترین بودجه داشته باشند؟ در ادامه قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم.
برای موفقیت در کسب و کار آنلاین برخورداری از شرایطی مانند سخت کوشی و پشتکار فراوان ضروری است. همچنین افراد برای داشتن یک کسب و کار موفق باید دارای روحیه مشارکت تیمی و گروهی باشند. از دیگر موارد ضروری برای پیروزی در استارتآپ این است که افراد تمامی حواس خود را روی این موضوع متمرکز کنند و با کوچکترین شکستی ناامید نشوند و مصمم تر از پیش به تلاش خود ادامه دهند.
کلیشه ای نبودن تفاوت بارز این حرفه با سایر شغل ها است البته این بدان معنا نیست که باید بدون پیروی از قواعد در این مسیر گام برداریم بلکه باید با یادگیری این قوانین شیوه خاص خود را در استارتآپ به کار بگیرند. همچنین افراد به خصوص در سال های اولیه که این حرفه را انتخاب می کنند باید ساعات طولانی از اوقات شبانه روزشان را به این کار اختصاص دهند.
برخلاف باور رایج بین جوانان که تنها افراد خاصی که بهره هوشی خیلی بالایی دارند و در دانشگاه های برتر دنیا مشغول تحصیل هستند، می توانند در استارتآپ موفق شوند، برای ورود به این حرفه نیاز به بهره مندی از نبوغ و توانایی مالی فراوان نیست بلکه افراد می توانند ایده خود را با داشتن سرمایه اندکی به جامعه هدف عرضه کنند و بر اساس بازخورد این طرح آن را اصلاح کنند و سپس آن را دوباره به بازار ارائه دهند که در این راستا امکان بهره گیری از حمایت های مالی واحدهای توسعه کسب و کار، شتاب دهنده ها، مراکز رشد و صندوق های جسورانه وجود دارد.
روح الله نوری عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی گروه مدیریت و فناوری اطلاعات بیان کرد: من مدیریت وب سایت IT Family را به عنوان کسب و کار شخصی ام بر عهده دارم. این وب سایت دایرکتوری و مرجع سایر کسب و کارهای الکترونیکی به شمار می آید و افراد شاخص را در حوزه های مختلف کسب و کار مانند پوشاک و غذا به مردم معرفی می کند و توانستم با کمترین بودجه مالی کسب و کاری برای خودم دست و پا کنم.
اول بیایید نگاهی بکنیم به اینکه چرا یک کسب و کار در درجهی اول به پول نیاز دارد. برای ساختن یک کسب و کار هیچ مبلغ “استارتاپ” یا اولیهی یکسان و مشخصی وجود ندارد، بنابراین کسب و کارهای مختلف نیازهای مختلفی خواهندداشت. مهم است که ابتدا برآورد کنید قبل از اینکه روشهای دیگری برای تامین سرمایهی شرکتتان بیابید، چهقدر نیاز دارید.
جای اینکه مستقیما به حالت کسب و کار تمام عیار وارد شوید، تنها با چیزهای اولیه شروع خواهیدکرد. ممکن است یک وبلاگ راهاندازی کنید و یک سرویس ویژه ارائه کنید، مقیاس کسب و کار، مخاطب، و سودتان را کاهش دهید، تا کمی پیش بروید. اگر میتوانید به عنوان یک فرد خویشفرما آغاز کنید، از برخی از بزرگترین هزینهها اجتناب خواهیدکرد ( و از اوضاع مالیاتی سادهتری نیز برخوردار خواهیدشد.)
هنگامی که مقداری درآمد نقدی بهدست آوردید، میتوانید روی خودتان سرمایهگذاری کنید، و به جای اینکه یکباره کسب و کاری را بسازید که خیالش را در سر دارید، قدم به قدم پیش بروید.
شاید لازم باشد چند فداکاری دیگر بکنید، از جمله اینکه با کم آغاز کنید، شریک پیدا کنید، زیر بار بدهی بروید، اما اگر به ایدهی کسب و کارتان باور داشتهباشید، هیچ یک از اینها نباید سد راهتان شود. سرمایه مانع مهمی است که باید به آن غلبه کنید، اما اشتباه نکنید- میتوان بر آن غلبه کرد.
بیشتر ببینید و بخوانید ???