ramazan
ramazan

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

 

مواد لازم برای شله زرد

برنج :•: 2 پیمانه

شکر :•: 1 پیمانه

آب :•: 3 پیمانه

کره :•: 100 گرم

 زعفران :•: 1 قاشق چای خوری

هل و گلاب :•: به مقدار دلخواه

 

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

 

طرز تهیه شله زرد

برای تهیه شله زرد ابتدا برنج را می شوییم . قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس برنج را داخلش می ریزیم و به صورت پیوسته هم میزنیم تا برنج نرم شود.

 

بعد از اینکه برنج نرم شد ، کره ، هل و زعفران را به برنج اضافه می کنیم. زمانی که برنج به میزان مناسب نرم شد و زیر دندان نماند ، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

 

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

 

در این مرحله برای طعم و بوی شله زرد گلاب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شله زرد سرد شود. سپس آن را در ظرف کشیده و با دارچین ، خلال پسته ، بادام و گردو شله زرد را تزیین می کنیم.

 

نکاتی درباره تهیه شله زرد

برای داشتن بهترین رنگ هیچ موقع زعفران را مستقیم داخل ظرف شله زرد نریزید ، زعفران را ابتدا در آب جوش حل کنید ، سپس آنرا در داخل ظرف شله زرد بریزید.

 

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

 

توجه داشته باشید که زعفران حل شده را قبل از اضافه کردن شکر داخل شله زرد بریزید . اگر شکر را قبل از زعفران داخل شله زرد بریزید ، لعاب شکر باعث می شود تمام دانه های برنج به صورت یکنواخت رنگ نگیرند.

 

آموزش تهیه شله زرد نذری و مجلسی

 

شله زرد هم مانند حلیم از غذاهای محبوب ایرانیان در ایام ماه مبارک رمضان محسوب می شود که به صورت نذری پخت و میان مردم پخش می شود.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان