طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

لاو کیک ایتالیایی یکی از خوشمزه و پرطرفدارترین دسرها می باشد. با دستور تهیه این لاو کیک در کنار یک کاپ قهوه لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کیک ویکتوریا
آرد ۱۷۵ گرم . شکر ۱۷۵ گرم . کره ۱۷۵ گرم . تخم مرغ ۳ عدد

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری . بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری . اسانس وانیل چند قطره

 

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

مواد دسر کیک ویکتوریا

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۴۰۰ گرم . تخم مرغ ۲ عدد . شکر ۱ لیوان . ماست ۱ لیوان

شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم . خامه فرم گرفته ۲ لیوان . اسانس وانیل چند قطره

 

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

 

کیک ایتالیایی

طرز تهیه : برای تهیه کیک ویکتوریا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق را همراه با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید و در آخر اسانس وانیل را اضافه نمایید ( تخم مرغ ها و کره را ۳۰ دقیقه پیش از شروع کار در دمای اتاق قرار دهید ).

 

 

داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کنید سپس این مواد را روی مایه کیک کم کم الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ، داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید ، با قاشق مقداری از مایه کیک بردارید و ته قالب بریزید و پخش کنید تا لایه نازکی از کیک ته قالب قرار گیرد ( بدلیل اینکه مایه این کیک بافت سفت تری نسبت به کیک های دیگر دارد بهتر است کمی انتهای قاشق را چرب یا مرطوب کنید تا مایه کیک بهتر پخش شود ).

دسر ایتالیایی کیک ویکتوریا (لاو کیک)

 

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

 

پنیر ماسکارپونه را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ها ، شکر ، ماست و اسانس وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس کرم پنیری را داخل قالب و روی لایه نازک کیک شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید ، بقیه مایه کیک شکلاتی را با دقت روی کرم پنیری بریزید و با قاشق سطح کیک را صاف کنید.

 

 

قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۴۰ – ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( دمای فرها متفاوت است و پیشنهاد میشود پس از ۴۰ دقیقه با فرو بردن خلال چوبی داخل کیک آن را تست کنید ) ، پس از پخت کیک را کنار بگذارید تا سرد شود.

 

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

 

کیک ویکتوریا دسر ایتالیایی

شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب ( روش بن ماری ) قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس شکلات را با خامه فرم گرفته خوب مخلوط کنید و این کرم را روی کیک بریزید و پخش کنید ، دسر را حداقل به مدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

 

طرز تهیه لاو کیک ایتالیایی / دسر ویکتوریا

 

 

نکته ها : میتوانید از انواع کرم ها برای پوشش کیک استفاده کنید ، همچنین میتوانید از گردوی خرد شده ، چیپس شکلاتی ، پودر نارگیل ، میوه های خرد شده و … استفاده کنید.

 

مطالب پیشنهادی

20 دسر هیجانی و خوشمزه با بستی (قسمت اول)

آموزش تهیه دسر لبو

طرز تهیه دسر ژلاتینی با طعم بی نظیر نوتلا

ترافل یا دسر میوه ای خوشمزه برای هوای گرم


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان