طرز تهیه پیتزا پوآچا فینگر فود | پارتی فود ویژه جشن تولد و مجالس

طرز تهیه پیتزا پوآچا فینگر فود | پارتی فود ویژه جشن تولد و مجالس

فیلگر فود هایی که با آشپزی مدرن در تمام مجالس، جشن تولدها و پارتی ها با استقبال زیادی روبرو شده. وب سایت نازوب در این بخش دستور تهیه یک پیتزا پوآچا نرم و خوشمزه را آموزش می دهد. با بخش آشپزی نازوب همراه باشید.

 

پیتزا پوآچا غذایی خوشمزه و عالی برای خصوصا برای جشن تولدهاست. این مینی پیتزا ها بسیار نرم و لذیذ هستند. مواد روی آن را می توانید به دلخواه تغییر دهید.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر

1 لیوان آب ولرم
1 استکان ماست (استکان کمر باریک ترک، 84 گرم)
1.5 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر روغن مایع
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رومال جدا شود)
2 قاشق مربا خوری نمک
آرد به مقدار کافی (با لیوان 200 میلی 5 لیوان آرد استفاده کردم ، هر لیوان 200 میلی حدود 110 گرم آرد میشود)

 

طرز تهیه پیتزا پوآچا فینگر فود | پارتی فود ویژه جشن تولد و مجالس

 

طرز تهیه پیتزا پوآچا فینگر فود | پارتی فود ویژه جشن تولد و مجالس

مواد لازم برای روی پیتزا پوآچا

زرده تخم مرغی که جدا کردید
پنیر پیتزا برش خورده
سوجوک ورقه ای خرد شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
فلفل سبز خرد شده
گوجه فرنگی خرد شده

 

طرز تهیه پیتزا پوآچا

ابتدا آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و تا وقتی که کف کند، (حدود 10 دقیقه) استراحت بدید.
سپس بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید. (ماست باید به دمای محیط رسیده باشد) و با دست هم بزنید.
آرد را کم کم و به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و ورز بدید تا مثل نرمی گوش خمیر نرمی شود.

روی ظرف ابتدا سلفون بکشید سپس با دستمال تمیز بپوشانید. نزدیک 1 ساعت استراحت بدید.
سپس خمیر را کمی ورز بدید و تکه هایی اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و گرد کنید.
کلا 22 چانه جدا کنید و داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید.

15 دقیقه استراحت بدید سپس با دست وسط خمیر را فشار بدید تا گود شود. در قسمت گودی چنگال بزنید.
به ترتیب برش پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل سبز و سوجوک را جا بدید.
به کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و 5 دقیقه دیگر استراحت بدید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید.

پوآچا های نرمی میشود فقط چون من خواستم خیلی نرمتر شود بعد از پخت با دستمال تمیز روی پوآچا ها را پوشاندم.
قبل از اینکه پیتزا پوآچا خیلی سرد شود سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا پوآچا فینگر فود | پارتی فود ویژه جشن تولد و مجالس

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

فینگر فودهای خیاری عالی و تصویری برای عصرانه

طرز تهیه کوفته پنیری فینگر فود عالی برای تزئین غذا

غذاهای مجلسی مناسب مهمانی های رسمی


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان