سالاد یکی از محبوب و متنوع ترین پیش غذا، میان وعده های رژیمی در جهان محسوب می شود. در هر سن و سالی که باشید مطمئنا طرفدار سالادهای رنگارنگ با سس هایی با چاشنی های خوشمزه هستید در این بخش ابتدا با 7 سالاد مجلسی بین المللی در جهان آشنا می شوید و سپس در ادامه با دیگر سالادهای مجلسی با دستور تهیه آشنا شوید.
با این بخش خوشمزه و رنگارنگ مجله ناز وب همراه باشید. از همراهی شما دوستان عزیز سپاسگزاریم.
1- سالاد لوبیا سیاه مکزیکی
برگر خوری در دور دنیا
برای درست کردن این سالاد خوشمزه آواکادو، ذرت، لوبیا سیاه، سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط می کنند. این سالاد هم خوشمزه و هم سبک است و به خصوص در روزهای گرم تاسبتان می تواند یک پیش غذای انرژی زا باشد و حسابی سرحالتان می کند.
در این غذا هم انواع ویتامین های گیاهی وجود دارد و هم پروتئین پس خیلی مقوی است. مواد این سالاد کاملا خرد می شوند و به زیبایی در ظرف تزئین می شوند.
2- سالاد سولاریتو(solterito)، پرو
تنوعی از رنگ ها و طعم ها! این سالاد از مواد تازه و مقوی درست می شود و با آن سالادهایی که پایه و اساس آن ها کاهو است فرق دارند.
برای درست کردن این سالاد از سیب زمینی، گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص استفاده می شود. تمام سبزیجاتی که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک اندازه خورد می شوند و در آخر هم بر روی آن ها روغن زیتون ریخته می شود.
تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات و خوراکی های متنوع درست شده تا چه اندازه می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.
3- سالاد یونانی
سالادهای یونانی از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شوند و معمولا با نمک و مرزن جوش مزه دار می کند و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می شود.
در این سالاد گاهی تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می شود که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند. مخصوصا در ماه های تابستان از این سالاد زیاد استفاده می شود و آن را در این موقع از سال بر روی میز بیشتر خانواده های یونانی پیدا می کنید. انواع سالادهای دیگر هم در یوتان درست می شود که پایه آن ها کاهو و یا کلم است.
4- سالاد سیب زمینی آلمانی
اگر خیال دارید یک سالاد آلمانی اصیل بخورید باید به فکر یک سس خوشمزه باشید چون آلمانی ها معمولا بر روی سالادها از سس خامه ای استفاده می کنند هر چند که گاهی هم از ترکیب سرکه، گیاهان معطر و ادویه ها سسی مایع تهیه می کنند.
بعضی از سالادهای سنتی آلمانی از کاهو، سبریجات و میوه های مختلف درست می شوند و برای درست کردن تعدادی دیگر از سالاد های سنتی آلمانی هم از گوشت، پاستا و یا مرغ استفاده می شود.
این سالادها را معمولا با پنیر و تخم مرغ تزئین می کنند که هم آن ها را خوش آب و رنگ می کند و هم طعم و مزه خوبی به آن ها می دهد.
اما یکی از معروف ترین سالادهای آلمانی سالاد سیب زمینی است که برای درست کردن آن سیب زمینی ها به صورت درشت و یا حقه حلقه خورد می شود و با موادی مثل ژامبون، تخم مرغ، خیارشور و ذرت ترکیب می شود.
5- سالاد گادو – گادو، اندونزی
برای درست کردن این سالاد از سبزیجات بخارپز، لوبیا، کلم، خیار، جوانه لوبیا، هویج، گشنیز، تخم مرغ آب پز، سیب زمینی آب پز، پنیر توفوی سرخ شده و سویا سنتی استفاده می شود.
بعد از آماده شدن سالاد بر روی آن سس نارگیل ریخته می شود که از سس های مخصوص آسیای شرقی است. این سالاد خوشمزه و متنوع طعم ها و مزه های زیادی را با هم ترکیب کرده و از طرفی رنگ جذاب آن هم می تواند حسابی اشتهایتان را باز کند.
6- سالاد نیکویز، فرانسه
سالاد نیکویز از سالادهای خوشمزه فرانسوی است که مواد متنوع به کار رفته در آن حسابی آن را مقوی و سیرکننده کرده است. برای درست کردن این سالاد از خوراکی هایی مثل سیب زمینی آب پز، تخم مرغ آب پز، لوبیا سبز پخته شده، سینه مرغ پخته شده، نخود فرنگی پخته شده، روغن زیتون، گوجه، خیار و کاهو استفاده می شود.
بری آماده کردن سس این سالاد سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و سیر را با هم ترکیب کنید و در آخر بر روی سالاد بریزید. در این سالاد مواد چندان خرد نمی شوند و لوبیا سبز که از مواد اصلی این سالاد است به صورت کاملا درسته در سالاد به کار می رود و بقیه مواد بر روی کاهوها چیده می شوند.
7- سالاد سزار، ایتالیا
سالاد سزار از سالادهایی است که در ایران هم خیلی معروف است و آن را می توانید در منوی رستوران های ایتالیایی پیدا کنید. این سالاد از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است که خیلی ها طعم آن را دوست دارند. برای درست کردن سالاد سزار از کاهو، آب لیمو، پنیر پارمزان، روغن زیتون، تخم مرغ، سیر، فلفل سیاه و نان توست استفاده می شود .
برای آماده شدن سالاد کافیست کاهو، نان تست، پنیر و تکه های گوشت را با هم قاطی کنید. حتما می پرسید پس بقیه مواد برای چیست؟ بقیه مواد برای درست کردن سس مخصوص آن است. نان های توست حتما باید در روغن سرخ شده باشند و به تکه های یک اندازه خرد شوند.
مجلسی ترین سالادهای خوشمزه و رژیمی
8. سالاد ماکارونی
۱/۲ فنجان مایونز، ۳ قاشق غذاخوری خامهی ترش، خردل خشک، شکر، سرکه سیب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به ماکارونی پخته شده، کرفس خرد شده و پیاز قرمز و جعفری اضافه کنید.
9. سالاد سزار
سیر خردشده و ماهی آنچوی، آب لیمو، سس وسترشر، نمک، فلفل و یک زرده تخممرغ را با هم در دستگاه مخلوط کنید. سپس در حالی که میکسر هنوز روشن است، به آرامی ۱/۴ فنجان روغن زیتون اضافه کنید. سپس کاهو را اضافه کنید؛ و در نهایت روی سالاد پارمسان و کروتن (نان خشک مکعب شکل- مترجم) بریزید.
9. سالاد گوجه فرنگی و نعنا
گوجهفرنگی هرلوم خردشده را با نمک، فلفل و شالت خرد شده مخلوط کنید؛ ۵ دقیقه کنار بگذارید و سپس روی آن نعناع تازه بپاشید؛ برای چاشنی این نوع از انواع سالاد از روغن زیتون و سرکه سفید استفاده کنید.
10. سالاد گوجه فرنگی و هلو
گوجهفرنگی و گوشت هلو را با برشهای پیاز قرمز مخلوط کنید. سپس مقداری سرکه سیب و روغن زیتون به آن اضافه کنید؛ روی سالاد کمی شکر، نمک و فلفل بپاشید.
11. سالاد ماهی تن
لوبیای سفید، کبر، ترشی قارچ، کرفس و زیتون را با هم مخلوط کنید؛ خردل، آب لیمو، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. در نهایت گوجهفرنگی گیلاسی و ماهی تن حاوی روغن را با سالادتان ترکیب کنید.
12. سالاد سبزیجات مختلف
۱ بخش آب لیمو را با ۳ بخش روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به کرفس، ریحان، پیاز کوهی، قارچ و کاهو اضافه کنید.
13. سالاد تخممرغ
مایونز، خردل دیژیون، شوید و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. تخممرغ آبپزی را که خوب سفت شده و خردشده را با ترشی خیار خرد شده مخلوط کنید و سپس سس را اضافه کنید.
14. سالاد هویج تند
هویج رنده شده و سیر خرد شده را در ۱/۴ فنجان آب داخل مایکروویو بگذارید تا نرم شوند. سپس آن را صاف کنید؛ در نهایت سیر و هویج را با آب لیمو، روغن زیتون، نمک، تراشههای فلفل قرمز و جعفری مخلوط کنید.
15. سالاد ژامبون
برای تهیه این نوع از انواع سالاد ژامبون را خرد و سرخ کنید؛ سپس آن را با سرکه سیب، خردل دیژیون، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید. برگهای کاهو سبزیجات خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. در نهایت روی سالاد، ژامبون و تخممرغ آبپز بریزید.
16. سالاد لوبیا چشم بلبلی
آب لیمو را با سیر خرد شده، زیرهی سبز، نمک، شوید و یک قاشق بزرگ روغن زیتون مخلوط کنید. ترکیب حاصل را به لوبیا چشمبلبلی، فلفل هالاپینو و گوجهفرنگی، پیاز قرمز و آووکادوی خردشده اضافه کنید و هم بزنید.
17. سالاد تن ماهی و ادویه کاری
۱ قاشق غذاخوری پودر کاری را در روغن نباتی تفت بدهید؛ کمی صبر کنید تا سرد شود. سپس آن را با مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. در نهایت ترکیب حاصل را با کنسرو ماهی تن، تکههای پیاز قرمز، گشنیز و کشمش طلایی ترکیب کنید.
18. سالاد پرتقال با موتزارلا
برای آماده کردن این نوع از انواع سالاد موتزارلا و برشهای پرتقال را با ریحان مخلوط کنید. روی ترکیب روغن زیتون بریزید؛ در نهایت به عنوان ادویه به سالادتان نمک و فلفل اضافه کنید.
19. سالاد سه لوبیا
۱/۳ فنجان سرکه سیب، شکر و روغن نباتی (۱/۴ فنجان از هر کدام) و نمک را بجوشانید. ترکیب حاصل را روی لوبیا سبز، لوبیا سفید و لوبیا قرمز و برشهای پیاز قرمز بریزید؛ اجازه بدهید ۱ ساعت بماند تا مزهدار شود. سالاد را با نمک و فلفل مخلوط کنید؛ در نهایت روی آن جعفری بریزید.
20. سالاد سه رنگ
۱ قسمت سرکهی بالزمیک را با ۳ قسمت روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس ترکیب حاصل را روی مخلوط شابانک، کاسنی فرنگی و کاسنی قرمز بریزید.
21: پنیر و اسفناج
برای تهیه این نوع از انواع سالاد ۱ قسمت سرکهی قرمز، را با ۳ قسمت روغن گردو، شالت، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آن را به ترکیب اسفناج، پنیر بز و گردو اضافه کنید.
22. سالاد خیار یونانی
برشهای پیاز قرمز، خیار خرد شده، زیتون کالاماتا، کرفس و شوید را با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون و آب لیمو روی سالاد بریزید؛ در نهایت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
23. سالاد سیبزمینی و ادویه کاری
مایونز را با سرکه سیب، پودر کاری و سس داک یا پرتقال مخلوط کنید. سپس ترکیب حاصل را روی سیبزمینی شیرین کبابی، کرفس، پیازچه و شوید بریزید. در نهایت روی سالاد نمک و فلفل بپاشید.
24. سالاد زرد
مقداری ذرت را همراه با برشهای کدوی زرد در روغن زیتون بخوابانید. سپس انگور زرد، ریحان، نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
25. سالاد تخممرغ با لوبیا
لوبیا سبز را با تربچهی خردشده و تخممرغ آبپز سفت مخلوط کنید. مقداری روغن زیتون روی ترکیب بریزید؛ درنهایت کمی نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
26. سالاد هندوانه و پنیر فتا
۱ قسمت سرکه سفید را با ۳ قسمت روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آن را به ترکیب شابانک، تکههای پیاز قرمز، مکعبهای هندوانه، تکههای پنیر فتا، زیتون سیاه و پونهی کوهی (اورگانو) تازه اضافه کنید.
27. سالاد چغندر
۱/۲ فنجان روغن نباتی را با ۲ قاشق غذاخوری شکر، مقداری آب لیمو، خردل خشک، نمک، پیاز خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری شاهدانه مخلوط کنید. ترکیب حاصل را روی چغندر تفت دادهشده و پنیر بز بریزید.
28. سالاد کرفس
کرفس و پیاز قرمز خردشده را با تکههای سوپرساتا مخلوط کنید. سپس آب لیمو و نعناع، ریحان، یک قاشق بزرگ روغن زیتون، نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید؛ مقداری پنیر پارمزان روی سالاد بریزید.
29. سالاد مرغ و انبه
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو آب و به همین میزان عسل، مقداری زنجبیل رندهشده و ۱/۴ فنجان روغن زیتون را هم بزنید؛ ترکیب حاصل را روی مرغ کبابی خردشده، مسکلون و انبهی برشخرده بریزید.
۲۴. سالاد اورزو و کدو
کدو سبز، کدوی زرد و پیازچه را در روغن زیتون تفت بدهید تا نرم شوند. سپس اورزوی پخته ، جعفری، شوید، پنیر بز، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
30. سالاد سبز آب انگور
۱ قسمت آب انگور را با ۳ قسمت روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس آن را به کاهوی بوستون اضافه کنید.
خط پایانی این بخش پرطرفدار و خوشمزه: می توان سالاد را یکی از اصلی ترین غذاهای سبک و رژیمی در دنیا به شمار آورد. تنوع در تهیه سالادها برای تمامی ذایقه های جهان بخش شگفت انگیزی از دنیای آشپزی را به ما نشان می دهد!
60 salad and international salad / section 1
آموزش سالاد توپی زیبا و جدید همراه با تصویر
مدل های زیبای تزئین سالاد کاهو با خیار و گوجه
تزئین جدید و بسیار زیبای سالاد / 2