قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

قهوه گانودرما با آموزش کامل تهیه و خواص آن

قارچ یا گیاه گانودرما؛ همانگونه که در بخش های قبلی دارو و داروهای گیاهی وبسایت ناز وب گفته شد گانودرما یکی از گیاهان دارویی است با خواص شگفت انگیز در درمان بسیاری از بیماریها. به همین منظور خواص، مضرات و روش های استفاده از آن را برای شما کاربران عزیز بیان کردیم.

قهوه آرام بخش، جان افزا با قارچ گانودرما

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

قهوه گانودرما از قارچ جان‌افزا یا قارچ ریشی با نام علمی Ganoderma_lucidum قارچی یک ‌ساله، بدست می آید. در برخی منابع با عنوان گیاه پادشاهان یا پادشاه گیاهان از آن نام می برند.

قارچ گانودرما سابقه ای ۵۰۰۰ ساله دارد. نام های دیگر این قارچ؛ قارچ جان افزا و اکسیر جوانی است. نام محلی این قارچ در چین، لینگ زی؛ در ژاپن، ریشی و در کره، یونگ زهی می‌باشد.

خواص سلامتی قارچ گانودرما

از قارچ جان‌افزا برای تقویت دستگاه ایمنی بدن و درمان عفونت‌های ویروسی مانند آنفلوآنزا و اختلالات ریوی مانند آسم و برونشیت استفاده می‌شود.

گانودرما مواد فعال بیولوژیک همچون انواع استرول‌ها، پروتئین‌ها، پلی ساکاریدها، تری ترپنوئیدها و ملانین دارد که پلی ساکاریدها و تری ترپنوئیدهای آن به علت خاصیت ضد سرطانی، اهمیت زیادی دارد. اسپور این قارچ نیز دارای ترکیبات فعال با خاصیت درمانی می‌باشد.

بر اساس تحقیقات این قارچ باعث ايجاد تعديل در سيستم ايمني می شود، التهاب را از بين مي برد، توليد انرژي توسط ميتوکندري سلول ها را افزايش مي دهد و راديکال هاي آزاد را نیز از بين مي برد.

خود قارچ گانودرما و هاگ آن، به بهبود برخی از بیماری ها و سلامتی بشر کمک مي کند. بزرگترين مزيت این قارچ، تقویت سيستم ايمني است. همچنین اين قارچ به بدن کمک مي کند تا با انواع فشارهاي فيزيکي مانند تروما، بيخوابي، تب، مسموميت، استرس رواني، عفونت، يا تشعشعات خود را تطبيق دهد.

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

قارچ گانودرما

استفاده مکرر از آنتي بيونيک ها، عوامل ضد ويروسي و داروهاي ضدقارچ باعث مي شود ميکروب ها نسبت به اين داروها مقاوم شوند. اما مصرف قارچ گانودرما اين مشکلات را برطرف مي کند.

اين گياه به عنوان يک مکمل براي رفع عوارض جانبي ناشي از شيمي درماني در درمان سرطان ها محبوبيت بسياري يافته است.

ويژگي هاي ضداسترس در قارچ گانودرما باعث تقويت حافظه، کاهش تنش و تقويت قدرت تمرکز مي شود. علاوه بر اينکه، این قارچ براي درمان بيماري هايی مانند آلزايمر و زوال عقل که سالمندان را تحت تاثير قرار مي دهد بسيار مفيد است.

بعضي دیگر از فوايد سلامتي قارچ گانودرما عبارتند از تاثيرات آنتي اکسيدان روي بدن، تاثيرات مثبت روي سيستم گردش خون و سيستم تنفسي.

به علاوه، تحقيقات نشان داده که اين گياه قادر به کاهش فشار خون بالا، متعادل ساختن سطح کلسترول و کاهش علائم برونشيت، آسم و ديگر مشکلات ريوي است.

 

قهوه گانودرما

گانودرما نوشیدنی است که برخی از طرفداران آن می گویند طیف وسیعی از مزایای سلامتی را ارائه می دهد ولی بیشتر، توسط افرادی استفاده می شود که دوست دارند میزان مصرف روزانه قهوه خود را کاهش دهند و در کنار آن از مزایای سلامتی بی شمار این قهوه بهره مند شوند.

 

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

با وجود ادعای بازاریابان در مورد فواید این قهوه، اما هیچ منبع علمی تأثیرات سلامتی قهوه گانودرما را اثبات نمی کند و تا به امروز ،هیچ مطالعه ی علمی، اثرات سلامتی قهوه گانودرما را آزمایش نکرده است. با این حال، تحقیقات اولیه نشان می دهد که گانودرما به تنهایی، مزایای سلامتی خاصی را دارد.

 

آموزش تهیه قهوه گانودرما

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

  1. یک قاشق چای خوری از پودر قارچ گانودرما و نصف لیوان آب در یک ظرف بریزید و اجازه دهید تا بجوشد.
  2. دما را کم کنید تا به مدت 10 تا 20 دقیقه جوشیده شود.
  3. پس از آن در فرنچ پرس (وسیله ای که جهت ساخت قهوه فرانسوی استفاده می شود بریزید.
  4. سپس یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یا برخی از کره ها و یا در بهترین حالت خامه و یا شیر بادام هم به صورت اختیاری به مخلوط اضافه کنید.
  5. با استفاده از یک مخلوط کن مواد را در فرنج پرس خوب مخلوط کنید؛ قهوه گانودرما آماده است.

 

انواع قهوه گانودرما

قهوه های گانودرما در سه طعم مختلف تولید شده اند. که با توجه به سلیقه می توانید هر کدام از فروشگاه های معتبر تهیه کنید.

کافه سوپریم

قهوه سوپریم گانودرما تقریبا همون طعم تلخ قهوه رو میده و اگر با خوردن قهوه مشکلی ندارید و اون تلخی بینظیرش رو دوست دارید پیشنهاد ما به شما سوپریمه تنها مدلی که درون ترکیباتش به جز گانودرما از جنسینگ نیز استفاده شده همین مدله…

کافه لاته

طعم قهوه لاته گانودرما تقریبا مشابه نسکافه با تم شیرین یا تا حدودی شیر کاکائو است. برای کسانی که طعم های شیرین و نزدیک به موارد گفته شده لذت میبرند توصیه میشه از این مدل قهوه تهیه کنند.

کافه موکا

قهوه موکا گانودرما نیز تقریبا ترکیبی از طعم نسکافه و کاپوچینو است.

هات چاکلت گانو

شکلات داغ گانودرما یا همان هات چاکلت که یکی از نوشیدنی های خوش طعم و درجه یکی که میتوان در کنار کافی های گانودرما از آن لذت برد.

نکات بسیار مهم درباره مصرف محصولات گانودرما

درست است که قارچ گانودرما و فرآورده‌های آن به طور کلی امن و غیرسمی ارزیابی می‌شوند و اینکه گانودرما برای درمان دامنه‌ی گسترده‌ای از بیماری‌ها اثبات شده است و مقالات علمی بسیاری در جهان در ۲۰ سال گذشته در این باره ارائه شده است،

اما این به این معنی نیست که آن را به شکلی نادرست یا در حجم غیرمعقول استفاده کنید، پس پیش از مصرف توصیه می‌شود حتما موارد زیر را بررسی کنید زیرا ممکن است عوارض جانبی وجود داشته باشد:
قبل از مصرف گانودرما، حتماً درباره مصرف گانودرما و مقدار مصرف، با پزشک خود مشورت کنید و او را در جریان روند مصرف خود قرار دهید.

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

طعم گانو

گانودرما قارچی با طعم تلخ و چوب مانند هست که اندکی شیرین هم هست؛ شما می توانید آن را در آب داغ و یا چای مخلوط کرده و کمی آنرا شیرین کنید تا طعمی شبیه به قهوه تلخ و شیرین داشته باشد همچنین می توانید پودر قارچ گانودرما را در انواع تونیک ها و شیک ها و حتی دسرها ترکیب کنید.

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

میزان دوز مصرفی گانودرما بستگی به نیاز بدن افراد مختلف و وضعیت سلامتی فعلی افراد بستگی دارد؛ این دوز معمولاً برای قارچ پودر شده حداکثر بین ۲ تا ۵ گرم روزانه برای هر نفر مناسب است. اثرات گانودرما روی زنان باردار و یا شیرده هنوز اثبات نشده است، بنابراین احتیاط کنید.

اگر از داروهای رقیق‌کننده خون یا ضد انعقاد مانند آسپرین یا وارفارین استفاده می‌کنید (به ویژه بیماران قلبی) قبل از مصرف گانودرما حتما با پزشک خود مشورت کنید. (در چنین مواردی مصرف گانودرما ممکن است خونریزی را افزایش دهد و بیمار را بیشتر در معرض لخته شدن خون قرار می‌دهد).
اگر می‌خواهید گانودرما را همراه با داروهای شیمیایی و درمانی خاص و یا داروهای کاهش دهنده فشارخون مصرف کنید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید چون ممکن است این داروها با هم تداخل ایجاد کنند.
برای ۱۰ روز پیش و پس از عمل جراحی از گانودرما استفاده نکنید چون احتمال خونریزی را افزایش می‌دهد. اگر دچار خشکی دهان، بثورات یا خارش هستید، مصرف را قطع کنید، زیرا این واکنش حساسیتی را نشان می‌دهد.

 

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

طرز تهیه دمنوش گانو

  1. مقداری آب را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه روی اجاق گاز بجوشانید.
  2. آب جوشیده شده را داخل یک فلاسک بریزید. 
  3. به مقدار لازم ( متوسط ۳-۶ گرم برای هر فرد ) پودر گانودرما را به آب داخل فلاسک اضافه کنید.
  4. درب فلاسک را ببندید و جند ساعت به مخلوط آب و گانودرمای درون فلاسک استراحت دهید تا محتویات درون بافت گانودرما به داخل آب گرم خارج شود. (هر چه این مدت طولانی تر باشد بهتر است).
  5. میتوانید محتویات فلاسک را بصورت کامل داخل یک ظرف ریخته و مجدد با حرارت کم بجوشانید تا در حد یک لیوان از مایع باقی بماند.
  6. در صورت تمایل می توانید به مقدار مطلوب عسل، شیره انگور و یا شیره خرما نیز به دمنوش گانودرما خود اضافه کنید.
  7. دمنوش به دست آمده را از صافی بگذرانید و میل کنید. اگر بیماری قندی یا افت فشارخون دارید. دمنوش را به دو یا سه وعده قسمت کنید و با فاصله زمانی حداقل ۴ ساعت میل نمایند.

ارزش غذایی و دارویی دمنوش گانودرما

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

دمنوش گانودرما حاوی حدود ۴۰۰ ماده مغذی است. که به شکل شگفت انگیزی موجب تقویت سلامت جسم و روان می شود. از جمله ایین مواد مغذی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

آنتی اکسیدان ها، پلی ساکارید ها، کلسیم، آدنوزین، پروتئین، آلکالوئیدها، پتاسیم، فسفر، استرول های گیاهی، ویتامین های A،C،E، ، ویتامین های گروه B، بتا گلوکان، تری ترپن ها.

 

قهوه گانودرما و آموزش تهیه آن+ خواص و مضرات

 

موارد منع مصرف:

  • افرادی که مبتلا به سرطان هستند و در مدت شیمی درمانی قراردارند.
  • افراد دارای سابقه پیوند عضو. چرا که گانودرما بخاطر تقویت سیستم ایمنی بدن, عضو جدید را پس می زند.
  • کودکان زیر ۳ سال.
  • زنان حامله، باردار و شیرده.
  • عدم مصرف قبل یا بعد از عمل جراحی یا زایمان توصیه نمی شود.

تمامی نکات گفته شده، به این معنی نیست که گانودرما برای هر بیماری، مفید است. نظر پزشک درباره مصرف آن بسیار مهم است، پس پیشنهاد می کنیم قبل از مصرف پودر و یا قارچ خشک گانودرما حتماً با پزشک مشورت کنید و سپس اقدام به مصرف این محصولات کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان