یکی از زیبا و محبوب ترین سیفی جات لبو است که علاوه بر خواص زیاد آن یکی از پرکاربردترین سیفی جات است که با رنگ طبیعی و جگری خود می توان برای تزئین بسیاری از سفره آرایی ها استفاده کرد.
در این بخش نیز با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا به مهم ترین اصل تهیه لبو یعنی پخت آن و روش های تزئین آن می پردازیم. از انتخاب شما سپاسگزاریم.
ابتدا لبو را شسبته، بدون پوست گرفتن و گرفتن سر و ته چغندر آن را در یک ظرف مسی با حرارت ملایم بپزید. کافی است نصف لبوها را آب بریزید.
برای عالی ترین روش پخت لبو، که رنگ و طعم آن کم نشود اصلا عجله نکنید با حرارت ملایم و نکات اولیه ذکر شده یک لبوی جیگری و شیرین دارید.
طبق دستور بالا لبوها را شسته، داخل فویل بپیچید سپس در دمای فر 180 فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار دهید. برای اطمینان بیشتر با یک چنگال میزان مغز پخت شدن لبو را تست کنید.
پس از پخت لبو، پوست و سر و ته چغندرها را گرفته، در آب خود لبو که در ظرف است کمی شکر یا نبات اضافه می کنید البته اگر چغندر قند شما شیرین نبود، و دومرتبه به مدت یک ربع روی حرارت کم می گذارید تا شیرینی شربت به خورده لبو برود.
تزئین لبوهای ورقه ای
برش های عمیق به شکل گل رز
ژله لبو ( یک لیوان آب لبو به همراه پودر ژلاتین)
تزئین های زیبای لبو ویژه شب یلدا
ظرف جیگری شب یلدا
برش های ساده لبو اما خلاقانه
خلاقیت های زیبا و خوردنی سفره آرایی
عکس های ماندگار برای شب یلدا
تزئین های ساده مادربزرگی!
تزئین لبوهای اناری
سلیقه های جذاب و زیبای میوه آرایی
ساده و زیبا از لبوهای جگری شب یلدا
فرهنگ سفره شب یلدا با لبو
انواع دیزاین لبو برای هر سلیقه و توانایی
ترئین لبو با برش ساقه های سبزیجات
دلبرانه ترین تزیئن های یلدایی
سیخ های جیگر
ساده و پرعشق ترین مدل لبو
گلهای لبویی درازترین شب سال
لبوهایی به شکل آناناس
دیزاین و تلفیق لبو با کلم بروکلی (روی بروکلی های به طور جداگانه آبلیمو و نمک) اضافه کنید.
تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری
زیبا و متنوع با تزئین های لبو برای شب یلدا، شب های سرد و بلند زمستان
کیک لبو با مهارت زیبا و طعمی خوشمزه
عکس هایی از تزئین لبو برای شب یلدا به همراه آموزش پخت لبو به صورت بازاری قرمز و شیرین
برچسبها: یلدا