ترفندهایی که باید برای پخت سیب زمینی، بادمجان، حبوبات و خیار شور بدانید. امروزه آشپزی یکی از مهم ترین هنرهای یک کدبانو محسوب میشه به همین منظور برای خودی نشون دادن باید یه سری ترفند آشپزی که بسیار ریز و واجب هستند بدانید تا آشپز باشید.
اشتباهی که اکثر مردم و خانم ها موقع آب پز کردن سیب زمینی انجام میدن که باعث میشه به طور کامل ویتامین هاش و از دست بده.
این است که بعد از پخت بلافاصله آب سرد روی سیب زمینی می ریزن تا باعث خنک شدن و گرفتن پوست آن بشه در حالی که با این کار شما تمام و کمال مواد مغذی و ویتامین آن را شسته اید!
اگر میخواهید سیبزمینی را به شکل آکاردئون ببرید و وسیلهی خاصی ندارید با چوب غذاخوری به راحتی به هدفتان میرسید. این ترفند آشپزخانهای بسیار ساده است.
کافی است سیبزمینی را روی دو تا چوب غذاخوری قرار دهید و بعد آن را به شکل عمودی قاچ بزنید. چوبهای غذاخوری نمیگذارند چاقو کل سیبزمینی را ببرد و کف سیبزمینی برشنخورده باقی میماند و در نهایت سیبزمینی آکاردئونی زیبا دارید آن را در سرخ کن سرخ کنید و با سس میل کنید.
چرخ کردن مواد با پنجره درشت چرخ گوشت با چاشنی های مربوطه (نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن) یک الویه بسیار عالی به شما می دهد.
مرحله بعد از آماده سازی، اضافه کردن سس مایونز در دو مرحله است. مرتبه اول سس را با مواد کاملا مخلوط کنی و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله دوم مابقی مایونز را به همراه یک قاشق آب لیموی تازه اضافه و خوب مخلوط کنید. از نخود فرنگی و ذرت برای تزئین استفاده کنید اما هرگز این دو را در الویه مخلوط نکنید.
استفاده زیاد از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیار شور.
ایده ای خوشمزه برای قهوه خورها؛ داخل یک پرتقال را به دقت خالی کنید تا پوست آن آسیب نبیند. سپس یک قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری در آن ریخته و آب جوش را روی آن بریزید.
به آرامی مخلوط کنید و پس از خنک شدن قهوه پرتقالی تان را میل کنید. عجب طعم دلچسبی به عصر پاییزی میده!
دستور پختهای بسیار لذیذی برای طبخ مرغ وجود دارد، اما با این ترفند لذت طعم مرغ را چند برابر میکنید. تنها چیزی که نیاز دارید یک هندوانهی درسته است.
روش کار:
پوست هندوانه را شبیه به یک کاسه برش بزنید سپس آن را خالی کنید بعد مرغ شسته شده و درسته را داخل هندوانه گذاشته ادویه های مورد نظر را اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یک قابمله آب دار بپزید.
بعد از پخت آن را از داخل پوست خارج کرده و با سیب زمینی سرخ شده میل کنید. اینبار طعمی متفاوت را تجربه کرده اید.
بازکردن سلفون کمی آزار دهنده است، برای این کار کافی است سلفون را درون فریزر بگذارید و هر موقع که لازم داشتید آن را بردارید. حتماً خواهید دید که دیگر مثل قبل چسبناک نیست.
گاهی لیموهای داخل یخچال پس از مدتی خشک شده و قابل استفاده نیستند. برای زنده و احیا شدن آن به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید. دوباره مثل روز اول تازه و نرم می شوند.
آووکادو یکی از میوه هایی است که بلافاصله پس از برش تغییر رنگ می دهد و قهوه ای یا به اصطلاح اکسیده می شود. برای جلوگیری از تغییر شیمیایی بهتر است در کنار آن یک پیاز اضافه کنید و در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.
نفخ حبوبات و برخی صیفی و سبزیجات باعث ورم معده، زیاد شدن باد معده می شود.