ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

ترفندهای کاربردی و جالب آشپزی

ترفندهایی که باید برای پخت سیب زمینی، بادمجان، حبوبات و خیار شور بدانید. امروزه آشپزی یکی از مهم ترین هنرهای یک کدبانو محسوب میشه به همین منظور برای خودی نشون دادن باید یه سری ترفند آشپزی که بسیار ریز و واجب هستند بدانید تا آشپز باشید.

ترفند اول برای پخت سیب زمینی

اشتباهی که اکثر مردم و خانم ها موقع آب پز کردن سیب زمینی انجام میدن که باعث میشه به طور کامل ویتامین هاش و از دست بده.

این است که بعد از پخت بلافاصله آب سرد روی سیب زمینی می ریزن تا باعث خنک شدن و گرفتن پوست آن بشه در حالی که با این کار شما تمام و کمال مواد مغذی و ویتامین آن را شسته اید!

  • برای باقی ماندن ویتامین ها و مواد مغذی سیب زمینی، باید بعد از آب پز کردن اجازه دهید تا به آرامی خنک شود و پوست آن را جدا کنید.
  • یکی دیگر از راههای حفظ ویتامین و نشاسته سیب زمینی این هستش که هنگام آب پز کردن مقداری نمک اضافه کنید که هم باعث حفظ مواد آن میشود و هنگام جدا کردن پوست سیب زمینی بافت آن از هم جدا نمی شود.
  • نکته سوم این است که پوست سیب زمینی را جدا میکنند و سپس آب پز می کنند بدانید که تمام مواد مغذی سیب زمینی در زیر پوست آن نهفته است.

 

ترفند برش تزئینی سیب‌زمینی

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی را به شکل آکاردئون ببرید و وسیله‌ی خاصی ندارید با چوب غذاخوری به راحتی به هدفتان می‌رسید. این ترفند آشپزخانه‌ای بسیار ساده است.

کافی است سیب‌زمینی را روی دو تا چوب غذاخوری قرار دهید و بعد آن را به شکل عمودی قاچ بزنید. چوب‌های غذاخوری نمی‌گذارند چاقو کل سیب‌زمینی را ببرد و کف سیب‌زمینی برش‌نخورده باقی می‌ماند و در نهایت سیب‌زمینی آکاردئونی زیبا دارید آن را در سرخ کن سرخ کنید و با سس میل کنید.

 

ترفندهای خوشمزگی الویه

علت بد طعم شدن الویه

  1. تخم مرغ آب پز.
  2. مرغ آبپز.
  3. ذرت.
  4. فلفل دلمه.
  5. نخود فرنگی.
  6. گوجه.

 

ترفندهای خوشمزه شدن

  1. رنده کردن کمی کالباس.
  2. مقدار بسیار کم پودر سیر.
  3. یک عدد هویج متوسط.

چرخ کردن مواد با پنجره درشت چرخ گوشت با چاشنی های مربوطه (نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن) یک الویه بسیار عالی به شما می دهد.

مرحله بعد از آماده سازی، اضافه کردن سس مایونز در دو مرحله است. مرتبه اول سس را با مواد کاملا مخلوط کنی و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله دوم مابقی مایونز را به همراه یک قاشق آب لیموی تازه اضافه و خوب مخلوط کنید. از نخود فرنگی و ذرت برای تزئین استفاده کنید اما هرگز این دو را در الویه مخلوط نکنید.

 

ترفندهای خیارشور

علت لیز و نزم شدن خیارشور خانگی:

  1. نمک یا اسید خیلی کم باعث لیز شده خیارشور می شود.
  2. خیارها در هنگام تبخیر کامل با آب شور پوشیده نشده است.
  3. درب خیارشورها به خوبی مهر و موم نشده و هوا داخل آن نفوذ کرده است.

 

دلیل تیرگی خیار شور

  1. ادویه زیاد.
  2. نمک ید دار.
  3. پختن زیاد.
  4. مواد معدنی در آب مخصوصا آهن.
  5. استفاده از ظروف آهنی.

 

علت پوک شدن

  1. خیارهای دفرمه و بد رشد.
  2. تازه نبودن خیار.
  3. آب شور بیش از حد شور و تند بوده است.

دلیل چروک شدن

استفاده زیاد از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیار شور.

 

ترفندهای سرخ کردن بادمجان

  • برای سرخ کردن بادمجان بعد از پوست گرفتن حتما آنها را داخل آبکش بریزید و روی تمام بادمجان ها نمک بپاشید بسیار دیده و شنیده شده که بادمجان هان را در آب شور قرار می دهند که این کار کاملا اشتباه است.
  • پس از اضافه کردن نمک اجازه دهید تا آب سیاه و تلخی آن خارج شود بعد آبکشی کنید و صبر کنید کاملا خشک شود.
  • برای سرخ کردن حتما در مرحله اول از روغن بسیار زیاد استفاده کنید روغنی که حسابی داغ شده و سپس بادمجان ها را سرخ کنید اگر روغن کم بریزید روغن کم جذب بادمجان شده و باید مرتب روغن اضافه کنید.
  • بادمجان ها را به صورت ورق های نازک برش دهید تا روغن کمتری جذب کند.

 

قهوه‌ی پرتقالی

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

ایده ای خوشمزه برای قهوه خورها؛ داخل یک پرتقال را به دقت خالی کنید تا پوست آن آسیب نبیند. سپس یک قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری در آن ریخته و آب جوش را روی آن بریزید.

به آرامی مخلوط کنید و پس از خنک شدن قهوه پرتقالی تان را میل کنید. عجب طعم دلچسبی به عصر پاییزی میده!

 

پختن مرغ در هندوانه

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

دستور پخت‌های بسیار لذیذی برای طبخ مرغ وجود دارد، اما با این ترفند لذت طعم مرغ را چند برابر می‌کنید. تنها چیزی که نیاز دارید یک هندوانه‌ی درسته است.

روش کار:

پوست هندوانه را شبیه به یک کاسه برش بزنید سپس آن را خالی کنید بعد مرغ شسته شده و درسته را داخل هندوانه گذاشته ادویه های مورد نظر را اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یک قابمله آب دار بپزید. 

بعد از پخت آن را از داخل پوست خارج کرده و با سیب زمینی سرخ شده میل کنید. اینبار طعمی متفاوت را تجربه کرده اید.

ترفند بازکردن سلفون

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

بازکردن سلفون کمی آزار دهنده است، برای این کار کافی است سلفون را درون فریزر بگذارید و هر موقع که لازم داشتید آن را بردارید. حتماً خواهید دید که دیگر مثل قبل چسبناک نیست.

ایده احیای لیموی خشک‌شده

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

گاهی لیموهای داخل یخچال پس از مدتی خشک شده و قابل استفاده نیستند. برای زنده و احیا شدن آن به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید. دوباره مثل روز اول تازه و نرم می شوند.

راه جلوگیری از تغییر رنگ آووکادو

ترفندهای آشپزی از سیب زمینی تا قهوه ی پرتقالی

آووکادو یکی از میوه هایی است که بلافاصله پس از برش تغییر رنگ می دهد و قهوه ای یا به اصطلاح اکسیده می شود. برای جلوگیری از تغییر شیمیایی بهتر است در کنار آن یک پیاز اضافه کنید و در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

رفع نفخ حبوبات

  • زمان خیس کردن حبوبات یک عدد خیار که سر و ته آن را گرفته اید به مدت 3 الی 4 ساعت در آن قرار دهید و سپس حبوبات را بپزید.
  • روش دیگر اضافه کردن یک قاشق زیره به حبوبات است زیره به طور کلی و شناخته شده باد بُر است و به همین منظور بااضافه کردن به حبوبات خیس شده نفخ آن گرفته می شود.

نفخ حبوبات و برخی صیفی و سبزیجات باعث ورم معده، زیاد شدن باد معده می شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان