laghari

اینستاگرام نازوب، رسانه اینستاگرام نازوب، مجله تفریحی سرگرمی نازوب،فن پیج نازوب

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

 

تابستان و نوشیدنی های خنک با انواع طعم های گوارا با تخم شربتی بهترین نوشیندنی برای رفع عطش، آبرسان بدن و رفع خستگی.

در این بخش به نوعی از نوشیدنی محبوب آن هم سیروپ و انواع و دستور تهیه آن می پردازیم.

اصلا سیروپ چیه؟

 

سییروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.

تفاوت عمده آن با شربت غلظت آن است که بهتر است با آب مخلوط نشود.

 

 

سیروپ ها در 4 نوعی اصلی تقسیم بندی می شوند: 

 

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

 

سیروپ با غلظت کم:

این نوع سیروپ ها که به نوعی برای لعاب دادن به کیک ها و کلوچه ها استفاده می شود از نسبت 3 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

 

سیروپ با غلظت متوسط:

این نوع سیروپ ها که برای تهیه نوشیدنی های شیرین و چای سرد استفاده می شود از نسبت 2 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

 

سیروپ کمی غلیظ:

این نوع سیروپ ها که خیلی از ما آن را با نام شربت نیز می شناسیم از نسبت 1 قیمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

پس در واقع شربت ها نوعی از سیروپ ها هستند که دارای غلظت معمولی می باشند و در خیلی از موارد با آب ترکیب شده و سرو می شود.

 

سیروپ غلیظ یا غنی:

این نوع سیروپ که موضوع اصلی مورد بحث ما می باشد و خیلی از شرکت ها اقدام به تولید آن می کنند از نسبت 1 قسمت آب به 2 قسمت شکر درست می شوند که به عنوان پایه نوشیدنی های میوه ای سرد، برای تهیه میوه های شیرین، کوکتل و نوشیدنی های گرم و سرد کافه مورد استفاده قرار می گیرد.

 

این نوع سیروپ ها بر خلاف شربت ها به هیچ وجه با آب ترکیب نمی شوند و مستقیم در تهیه نوشیدنی ها و دسرها مورد استفاده قرار می گیرند.

 

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

 

طرز تهیه سیروپ غلیظ در منزل

 

طرز تهیه سیروپ در خانه

همانطور که توضیحات قبلی و مواد اولیه ای که برای سیروپ بیان کردیم احتمالاً شما باید حدس زده باشید که برای درست کردن آن خیلی نیاز به مهارت و یا اقدام خاصی ندارید و تنها کافیست که دو ماده اولیه اصلی یعنی شکر و آب سرد را با هم بجوشانید.

 

روش کار به این شکل می باشد که در ابتدا یک قابلمه رو روی شعله متوسط گاز قرار داده و هر چقدر که سیروپ احتیاج دارید به همان نسبت آب سرد درون قابلمه ریخته (برای هر لیوان نوشیدنی 30 گرم) و سپس به اندازه دو برابر آن شکر به آب اضافه می کنید و اجازه می دهید تا ترکیب شما به جوش بیاید.

 

در گام بعدی کار کافیست شعله گاز را کاهش داده و به مدت 3 الی 5 دقیقه به آرامی مخلوط را هم بزنید و شکر به طور کامل در آب حل شود، هر چقدر مدت زمان بیشتری روی گاز قرار دهید سیروپ شما غلیظ تر خواهد شد.

 

در گام سوم و پایانی کار نوبت به اضافه کردن طعم دهنده های سیروپ می باشد. شما می توانید متناسب با نوع سیروپی که دوست دارید طعم دهنده دلخواه را به آن اضافه کنید. و سپس کل ترکیب را در دمای اتاق اجازه دهید تا سرد شود و درون یک ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال قرار دهید.

معرفی و دستور تهیه بهترین سیروپ های کافی شاپی

 

انواع سیروپ قهوه

 

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

 

در نوشیدنی های کافی شاپی از آنجایی که بسیاری از آنها به صورت سرد سرو می شوند، دانه های شکر داخل آنها به راحتی حل نمی شوند و به همین خاطر استفاده از سیروپ می تواند یک نوشیدنی کاملاً یک دست و یکنواخت به شما بدهد.

یادتان باشد درسته که شاید سیروپ ها کمی دارای قیمت بالایی باشند ولی به خاطر وجود آن در طعم های بسیار متونع باعث می شود که کار شما بسیار حرفه ای تر شود که مهمترین این طعم ها در کافی شاپ ها به این شرح است:

سیروپ میپل یا افرا:

 

در بین سیروپ ها می توان میپل را قدیمی ترین و یکی از پراستفاده ترین نوع ها معرفی کرد که از شیره درخت افرا درست می شود. از این سیروپ بیشتر روی پنکیک یا وافل استفاده می شود. همچنین برای درست کردن نوشیدنی های کافه ای، بستنی ها، انواع اسموتی و پودینگ نیز می توانید از آن استفاده کرد.

 

سیروپ فندق

 

طعم بو داده و مغزدار سیروپ فندق به خوبی با قهوه و شکلات مخلوط می شود. این یکی دیگر از عطر و طعم های

محبوب قهوه و نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو است.

شما می توانید با این سیروپ خلاقیت به خرج دهید و از آن در دسرهایی مانند تیرامیسو استفاده کنید!

سیروپ فندق فو

سیروپ فندق مونین

سیروپ فندق تورانی

 

سیروپ شکلات

 

سیروپ شکلات طعم قوی و شیرینی به نوشیدنی ها و دسرها اضافه می کند.این مورد علاقه مردم است و به خوبی با

اسپرسو و شیر جفت می شود .( ایده آل برای ساخت نوشیدنی هایی با قوام نرم) .

با این سیروپ خوشمزه می توانید موکا ، میلک شیک و حتی کوکتل های یخی خوبی تهیه کنید.

سیروپ شکلات فو

سیروپ شکلات مونین

سیروپ شکلات تورانی

 

سیروپ اسطوخودوس

 

سیروپ اسطوخودوس طعم مشخص و علفی به منوی قهوه ، چای یا کوکتل شما می بخشد.

این سیروپ با یک عطر و طعم نیمه شیرین و گلدار است که باعث افزایش مشخصات نوشیدنی های مورد علاقه شما

می شود بدون اینکه بیش از حد شیرین باشد.

به خوبی با سیروپ وانیل جفت می شود و یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده لیموناد ، لاته اسطوخودوس ، و چای ها

است!

 

سیروپ Syrup اسطوخودوس فو

سیروپ اسطوخودوس مونین

سیروپ اسطوخودوس تورانی

 

سیروپ چیست؟دستور تهیه انواع سیروپ/ از ماکتل انجیر تا سیروپ قهوه

 

دستور تهیه سیروپ موکا

 

مواد مورد نیاز

34 گرم شربت شکلات تیره مونین
34 گرم سس شکلات تیره مونین
1 شات اسپرسو
168 گرم شیر

چاشنی زدن: MONIN تیره سس شکلات، خامه

 

دستورالعمل

مواد را به جز شیر در فنجان سرو ترکیب کنید.
مواد راهم بزنید و کنار بگذارید.
شیر بخارپز شده را در فنجان سرو بریزید و به آرامی هم بزنید.
در آخربه آن چاشنی ها را اضافه کنید.

 

ماکتل انجیر وانیلی

 

مواد مورد نیاز

28 گرم شربت Monè Vanilla Crème
34 گرم آب لیمو تازه
34 گرم مربای انجیر
140 گرم آب گازدار

 

دستورالعمل ها
مواد را به ترتیب ذکر شده درون لیوان سرو بریزید.
به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود.
تزیین را اضافه کرده و سرو کنید.

 

چای سرد یخ زده هلو

 

مواد مورد نیاز

28 گرم سیروپ هلو طبیعی
140 گرم چای سرد
برش لیمو ، شاخه نعناع برای تزیین

 

دستورالعمل

لیوان پر از یخ را پر کنید.
مواد را به ترتیب ذکر شده درون لیوان سرو بریزید.
از برش های لیمو و نعناع برای تزیین استفاده کنید.

 

سیروپ کارامل:

 

گزینه بعدی سیروپ کارامل می باشد که با غلظت بالای خود شناخته شده می باشد و دارای عطر فوق العاده ای می باشد و برای درست کردن بستنی ها و نوشیدنی هایی که با شیر ترکیب می شوند عالی می باشد.

 

سیروپ کارامل برای لاته ، پنکیک ، دسرها و منوهای کافه افزودنی بسیار عالی است.

سیروپ وانیل فو 

سیروپ برند مونین

سیروپ برند تورانی

 

سیروپ وانیل:

 

یکی از مزایای اصلی Syrup سیروپ وانیل وجود هم می تواند برای نوشیدنی های سرد مورد استفده قرار بگیرد و هم نوشیدنی های سرد. به همین خاطر برای کافی شاپ ها بسیار گزینه جذابی می باشد و برای درست کردن کیک، کلوچه، شیک ها و کوکتل ها مورد استفاده قرار می گیرد.

سیروپ دارچین:

 

وقتی شما برای خرید قهوه اقدام می کنید و دوست دارید با اسپرسو نوشیدنی های مختلفی درست کنید، سیروپ دارچین می تواند به خاطر سازگاری که با طعم قهوه دارد گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد که در این بین لاته های دارچینی از معروفترین این موارد می باشد.

سیروپ نعناع:

 

قهوه را از قدیم با برگهای نعناع سرو می کردند. استفاده از طعم نعناع در نوشیدنی قهوه قدمت بسیار طولانی دارد. بسیاری از افراد این طعم را به خاطر ویژگی‌ های منحصر به فرد نعناع می‌ پسندند.

 

سیروپ قهوه

 

اگر دنبال این هستید که از طعم تلخ قهوه داخل نوشیدنی های خود استفاده کنید سیروپ قهوه یک گزینه بسیار جذاب می باشد که با استفاده از قهوه های درجه یک عربیکا درست شده است عطر فوق العاده ای دارد.

از طرفی هر چند خیلی از عاشقان قهوه به دلیلی داشتن طعم تلخ و رنگ سیاهش از نوشیدن آن لذت می برند ولی هستند افرادی که برای شیرین کردن این تلخی از سیروپ ها استفاده می کنند.

انواع سیروپ ها موجودند مثل ساده و طعم دار مانند وانیلی، نعنا، کاراملی و ده ها طعم مختلف دیگر که می توانند علاوه بر شیرینی طعم و عطر خاصی متناسب با سلیقه شما به به قهوه تان ببخشد.

 

چه مقدار سیروپ به قهوه اضافه کنیم؟

 

پاسخ این سوال بیش از هر چیزی به ذائقه شما در نوشیدنی های شیرین بستگی دارد ولی در هر صورت می توانید با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شروع کنید و سپس تست کنید که اگر لازم بود ادامه دهید.

البته توصیه می شود بیشتر از 5/2 تا 3 قاشق غذاخوری نشود وگرنه مجبور می شوید یک فنجان قهوه دیگر درست کنید!

 

سیروپ شکلات داخل قهوه

 

 بسیاری از افراد به خاطر اینکه به طعم شکلات علاقه دارند پودر شکلات را به Coffee قهوه خود اضافه می کنند ولی این کار در بعضی مواقع به دلیل خوب میکس نشدن موجب می شود تا طعم شما طعم شکلات و قهوه را جداگانه در دهانتان احساس بکنید.

ولی اگر سیروپ شکلات را به قهوه تان اضافه کنید، از خوردن یک فنجان قهوه شکلاتی باب میل تان نهایت لذت را می برید.

 

مطالب مرتبط

 

طرز تهیه شربت مجلسی سه رنگ با انواع طعم ها | نوشیدنی لاکچری

خطرناک ترین نوشیدنی و مایعات برای مصرف دارو

معرفی نوشیدنی های استارباکس

نوشیدنی لاغر کننده سبز رنگ


بیوگرافی هنرمندان