laghari

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

 

گوشت کبوتر؛ فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه!! حالا چه ربطی به این بخش داره؟

کبوتر با این  جثه ی کوچولو و ریزش خواصی بسیار شگفت انگیز دارد به طوری که در هر 100 گرم از گوشت کبوتر:

3 گرم چربی اشباع شده، 24 گرم پروتئین، 32 درصد آهن، 30 درصد ویتامین B و درصد قابل توجهی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی دیگر در آن وجود دارد. قابل توجه است که این مقدار از گوشت کبوتر 213 کالری انرژی دارد.

همینطور سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی  است.

 

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

 

در این بخش روش طبخ گوشت کبوتر و دستور تهیه چندین غذا با گوشت کبوتر را آموزش میدهیم. از همراهی شما با سایت نازوب خرسندیم.

 

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

 

دستور تهیه خورشت فسنجان با گوشت کبوتر

 

دستور پخت و مواد لازم برای روش پخت فسنجان کبوتر

 

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

 

مواد لازم:

1 لیوان گردو پوست کنده و آسیاب شده
2 عدد کبوتر
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
5 الی 6 لیوان آب
1 قاشق سر پر رب انار ترش
به مقدار دلخواه شکر برای چاشنی

 

طرز تهیه فسنجون با گوشت کبوتر

 

ابتدا پیاز رنده شده را با 2 یا 3 قاشق روغن سرخ میکنیم و سپس گردوی آسیاب شده و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.

بهتر است گوشت کبوتر را روز قبل با نمک خیلی کم و زردچوبه در حدود 2 ساعت با شعله خیلی کم، نیم پز کنید.

رب انار را با کمی آبجوش رقیق کنید و مثل سس به کبوتر نیم پز شده، اضافه کنید و کمی شکر به آن اضافه نمایید و درب قابلمه را ببندید تا با شعله ملایم به مدت 4 ساعت بپزد.

سپس میتوانید برای اینکه خورشت کاملاً جا افتاده شود، کبوتر ها را از قابلمه بیرون بیاورید، استخوان های آنها را خارج کنید و مجدداً به ظرف برگردانید و بگذارید 2 الی 3 ساعت پخته شود و به غلظت و طعم خوبی برسد.

 

غذای شما آماده است کافیست برنج را به روش دلخواه بپزید و در کنار آن سرو کنید. میتوانید این غذا را با انواع ترشی، شور یا نوشیدنی های دلخواه میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 

دستور پخت کتلت گوشت کبوتر

 

طرز پخت گوشت کبوتر/ انواع غذا با کبوتر از کتلت تا فسنجان

 

دومین غذای پرطرفدار با با گوشت کبوتر، کتلت گوشت کبوتر است که بدون برنج سرو می‌شود. یک غذای آسان و خوش طعم که برای درمان بسیاری از بیماری ها نیز مفید است. برای پخت این غذا مراحل زیر را طی کنید:

 

به دلیل چثه بسیار کوچک کبوتر و این که مقدار گوشت آن بسیار کم است بهتر است از چندین کبوتر برای جدا کردن گوشت قابل توجه برای کتلت جدا کنید.

1 لیوان فرانسه دسته دار گوشت کبوتر پخته و چرخ کرده
3 عدد سیب زمینی متوسط آبپز
1 عدد پیاز درشت
4 حبه سیر
2 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری سبزی کوکو
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
به مقدار لازم نمک+زردچوبه+فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری سماق
به مقدار لازم آرد گندم

 

مراحل پخت کتلت کبوتر

 

ابتدا پیاز را رنده کنید و سعی کنید آب پیاز را تخلیه نمایید چرا که آب پیاز باعث رقیق شدن مواد کتلت میشود. سپس سیب زمینی را رنده کنید و این دو را در یک ظرف کنار هم بگذارید.
گوشت و بقیه مواد را نیز به ظرف اضافه کنین و کل مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مواد کتلت را در حدود ۱ ساعت کنار بگذارید تا به هم مزه بدهند و عطر و طعم پیدا کنند.

پس از یک ساعت، یک ماهیتابه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و بگذارید کمی داغ شود، سپس مقداری از مواد کتلت را (به اندازه یک گردو) برداریدکمی داخل آرد بغلتانید، کف دست پهن کنید و در ماهیتابه روغن بریزید تا سرخ شود.

زمانی که طرف به خوبی سرخ شد، طرف دیگر را در روغن قرار دهید و سرخ کنید.

به این ترتیب کتلت خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را با ترشی، خیارشور و یا انواع نوشیدنی سرو نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

 

مطالب مرتبط

 

طرز تهیه کرپ گوشت، غذای فرانسوی

طرز تهیه گبولی گوشت غذای جنوبی خوشمزه

طرز تهیه تصویری خوراک گوشت و ژامبون

طرز تهیه تصویری خوراک گوشت و ذرت

طرز تهیه پای زردک با گوشت کبوترو قارچ


بیوگرافی هنرمندان