نکات آشپزی نه تنها برای مبتدیان، بلکه برای متخصصان نیز مفید است. بنابراین، اگر شما به دنبال نکات و ترفندهای هوشمندانه ای هستید تا بهترین استفاده را در آشپزخانه داشته باشید، این نکات و ترفندهای مفید را امتحان کنید که در وقت، انرژی شما صرفه جویی می کند و غذا را نیز مغذی می کند.
در حین جوشاندن سیب زمینی، کمی نمک به آن اضافه کنید، این کار باعث می شود به راحتی پوست کنده شود.
حتما تا کنون نخود سبز استفاده کرده اید در بیشتر مواقع رنگ نخود سبز شما به تیرگی رفته است برای حفظ رنگ سبز و زیبای نخود فرنگی قبل از اینکه نخود را بجوشانید شکر را اضافه کنید تا رنگ سبز روشن باقی بماند.
رفع کف دال عدس یا لپه که در یک لحظه غفلت حتما کف آن سرریز می شود و گاز شما را کثیف می کند برای رفع این مشکل در حین پخت دال کمی روغن اضافه کنید تا کف نکند.
حتما تا کنون شیر گاو را جوشانده اید در بیشتر مواقع در لحظه ای غفلت کف شیر سر رفته و باعث دردسر تمیز کردن می شود برای رفع این مشکل قبل از به جوش آمدن یک قاشق فلزی در ظرف قرار دهید این کار باعث می شود که کف شیر با وجود شیی دیگر هوا بکشد و سر نرود.
احتمالاً میدانید که افزودن کمی سرکه به آب تخممرغ به انعقاد سفیده کمک میکند. اما آیا میدانستید که اضافه کردن کمی سرکه به آب هنگام جوشاندن تخممرغ باعث میشود پوسته آن راحتتر جدا شود؟ با انبوهی از خرده های پوسته تخم مرغ خداحافظی کنید.
اگر شکر قهوه ای شما تکه تکه شده است، یک تکه نان سفید نرم را در بسته قرار دهید تا شکر ظرف چند ساعت دوباره به دانه های شنی تبدیل شود. برای جلوگیری از تکرار آن، مطمئن شوید که فضای ذخیره سازی خوب و خشک است.
راه حل آنها را در مایکروویو قرار دهید. لیموها را کامل و در یک کاسه خرد کنید.
با استفاده از مایکروویو کامل آن را به مدت 20 تا 30 ثانیه با حرارت بالا از ناامیدی یک لیموی بدون له شدن نجات دهید. فقط زمان کافی برای آزاد کردن آب آن است، اما مراقب باشید که زیاده روی نکنید و گوشت را خشک نکنید.
راه حل: نان مسطح فوری درست کنید
اگر آرد ساده دارید، همیشه نان دم دست دارید. فقط یک لیوان آرد ساده همراه با 1-2 قاشق چایخوری روغن زیتون برای هر نفر بردارید، سپس به آرامی آب سرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید که کاسه را تمیز می کند.
خمیر را به گلولههایی تقسیم کنید و به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در تابهای نچسب سرخ کنید. آنها فقط چند لحظه طول می کشند و زمانی که هر دو طرف دارای لکه های قهوه ای طلایی در سراسر آن هستند آماده هستند. نوووش جاااان
راه حل: آب کتری را بجوشانید سپس موسیر ها را در آب جوش قرار دهید پوست آن نرم شده و سختی آن از بین می رود و به راحتی پوست آن جدا می شود.
رنده را بیرون بیاورید نان بیات را با قسمت درشت رنده؛ رنده کنید، سپس خرده نان را در یک لایه نازک روی یک ورقه پخت پخش کنید.
به مدت 30 دقیقه در دمای 140 درجه سانتیگراد در فر بگذارید. خرده های طلایی و ترد تا دو هفته در ظرف در بسته باقی می مانند. به همین راحتی آرد سوخاری در دسترس دارید.
راه حل: اگر نیاز دارید که گوشت شما با طعمی کوتاه و تند تزریق پخته شود، شراب قرمز به سرعت در گوشت نفوذ می کند و رنگی عمیق به آن می بخشد و گوشت را نرم می کند و در مدت زمان بسیار کمتری پخته می شود.
راه حل: گوشت کیوی را به راحتی با قاشق بیرون بیاورید
برای جدا کردن پوست کیوی، کافی است قسمت بالایی و پایینی آن را خرد کنید، سپس یک قاشق دسر را بین میوه و پوست آن فشار دهید. کیوی را بچرخانید تا تمام پوست آن از پشت قاشق بیفتد.
راه حل: آنها را بخارپز کنید
با چند قطره آب به سفیدی و زرده آبکی کامل برسید!.
تخم مرغ ها را در تابه نچسب سرخ کنید و وقتی سفیده ها تقریباً پخت، چند قطره آب داخل تابه بریزید و سریع درب ظرف را ببندید و حرارت را کم یا کاملا خاموش کنید و یک دقیقه بگذارید.
تا پختن تمام شود این اثر یک نیمه شکارچی عالی خواهد بود.
حرف آخر: چه آشپز حرفه ای باشید و چه تازه کار و پا به آشپزخانه بگذارید همیشه باید اطلاعات آشپزی و ترفندهای آن را بروز کنید تا علاوه بر تهیه غذاهای سالم و خوشمزه در کمترین زمان طبخ کنید و لذت ببرید.