غذایی بسیار مقوی و مهم تر این که درکوتاه ترین زمان آماده می شود.
این غذا علاوه بر آهن فراوان سرشار از ویتامین های گروه B، A و منبع اسید فولیک و روی است. ماده اصلی این غذا جگر است. جگر منبع فوق العاده ای برای رفع کم خونی و ویتامین های بدن است.
نواب ابراهیمی یک سرآشپز موفق و کافه دار تهران است که آموزش های بسیار خوشرنگ و خوشمزه اش را با دستور پخت کامل در پیج اینستاگرام به اشتراک می گذارد.
این آشپز ماهر متاسفانه چند روز پیش توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد!!
به گفته نواب یک غذای قدیمی و کاملا مقوی و معروف به جوی خون که ترکیب اصلی آن جگر می باشد. خوارک جگر با سبزیجات که جغور بغور نام دارد.
جگر بسیار خون ساز است و برای افراد کم خون بسیار سفارش می شود.
مواد لازم:
جگر ا عدد
پیاز 1 عدد
گوجه 2 عدد متوسط
قارچ 300 گرم می توانید کمتر یا بیشتر کنید به ذائقه شمابستگی دارد
زرد چوبه، پودر فلفل پاپریکا، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز، دارچین
فلفل شیرین
سیب زمینی
روغن زیتون
ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته سپس پیاز را نگینی خرد می کنید وقتی طلایی شد جگر خورد شده را به آن اضافه می کنید سپس فلفل سبز شیرین و قارچ را به آن اضافه می کنید و سپس تمام چاشنی ها را متناسب با دائقه خودتون اضافه کنید.
این مواد به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم روی شعله باشد کافیست و کاملا پخته شده است.
در صورت تمایل هم می توانید سیب زمینی را خلالی و سرخ کنید. و در کنار بشقاب به عنوان تزئین استفاده کنید.
و این هم از پایان کار خوراک جگر
این غذای خانگی بسیار مقوی در کمترین زمان آماده می شود و خوراک ی است بسیار خوشمزه برای تجدید قوا و کم خونی.