حامیم، خواننده پاپ کشور، جوانی زیبا و خوش صدا که حدود 4 سال است پا به دنیای موسیقی و خوانندگی گذاشت. اولین آلبوم او در سال 99 با نام سیاه سفید منتشر کرد.
حمیدرضا در 26 بهمن ماه سال 1375 در تهران بدنیا آمد. از همان کودکی علاقه به آلات موسیقی و خوانندگی داشت. از زندگی خصوصی و خانوادگی این هنرمند هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست.
تصویری از کودکی حمیدرضا
کنجکاوی طرفداران این خواننده با قد 180 سانت سبب شد او در شبکه های اجتماعی و برگزای کنسرت هایش بیش از هر وقت دیگر زیر ذره بین برود.
انتشار عکس حامیم با یک خانم در یکی از کنسرت هایش سبب شد کاربران این خانم را همسر وی خطاب کند و سرنخی به زندگی خصوصی این هنرمند باز کنند! اما حامیم با یک استوری اعلام کرد این خانم تنها مادر عزیزش می باشد.
یکی دیگر از شخصیت های شناخته شده دنیای موسیقی و بازیگری نیز با این خواننده عزیز و جوان تشابه اسمی دارد. به همین دلیل حمیدرضای جوان، بلافاصله پس از شهرت در موسیقی نام مستعار حامیم را برای خود انتخاب کرد تا کمی از تشابه اسمی این دو هنرمند کم کند و شایعاتی بی پایه برای این دوهنرمند دامن نزند.
این هنرمند موسیقی نیز حمیدرضا حامی خواننده و آهنگساز موسیقی پاپ هم چنین بازیگر است. وی در تاریخ 14 خردادماه سال 1355 در تهران بدنیا آمده است.
حامی فعالیت هنری اش را از 1377 با حضور در فیلم «سام و نرگس» آغاز کرد. او در این فیلم با بابک بیات آشنا و با حمایت او وارد عرصه موسیقی شد. در فیلم های سینمایی “دل من” و “من و تو” به ایفای نقش پرداخته است.
حامی اولین آلبوم خود را با نام «تو را دوست دارم» در سال 1378 منتشر کرد. این آلبوم با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبرو شد و نام حامی را بر سر زبان ها انداخت.
تا کنون حدود 20 اثر ماندگار از خود بجای گذاشته است و با توجه به سابقه حضورش در دنیای موسیقی فعالیت پررنگی نداشته اما همین تعداد نیز باعث مبحبوبیت و شناخت این خواننده شده است.
بدلیل محبوبیت این خواننده، طرفدارانش تمایل دارند درباره زندگی شخصی وی بیشتر بدانند، از این رو و بدلیل وجود کنجکاوی در مورد ازدواج و همسر حامیم، تصویری که او با مادرش در کنسرت به ثبت رسانده بود، توسط برخی به عنوان عکس همسرش در نظر گرفته شد که خیلی زود روشن شد که تصویر صمیمی حامیم با یک خانم در کنسرتش، عکس او و مادرش بوده نه همسرش.
شب 9 خرداد 1403 خبر تصادف وحشتناک این هنرمند و خواننده محبوب شبکه های اجتماعی را در نوردید. علت تصادف وی هنوز اعلام نشده است.
متاسفانه شواهد ظاهری نشان دهنده سرعت بسیار بالا در بزرگراه نیایش تهران بوده است. ماشین حامیم مچاله و چراحات زیادی به خودش وارد شده است.
او در ناحیه فک، دهان و گونه به طور جدی آسیب دیده است. نخاع حامیم دچار آسیب دیدگی شده همچنین پزشک او اعلام کرد احتمال خونریزی داخلی است به همین منظور بلافاصله در بخش ای سی یو بیمارستان بستری شد. برای حامیم عزیز و هنرمند دوست داشتنی نسل جوان، آرزوی صحت و سلامتی داریم.