اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

مجموعه : دانستنی ها
اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

لیوان های نوشیدنی

تنوع در جام و لیوان های نوشیدنی بسیار زیاد است. شناخت لیوان های مخصوص نوشیدنی به شما کمک می کند متناسب با نوع نوشیدنی انتخاب لیوان داشته باشید. در غیر اینصورت بی سوادی و ناآگاهی خود را می رسانید!

 

لیوان اولد فشن

یک لیوان سنتی یا راکز به عنوان ساده ترین لیوان در سرو و نوشیدن مشروبات الکی مثل ویسکی و گاه کوکتل های کلاسیک مانند آمریکانو مورد استفاده قرار می گیرد.

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

لیوان اولد به عنوان لیوان سنگین ویسکی شناخته می شود. انتخاب گلاس های ویژه نوشیدنی در بارها، نشان دهنده ی لاکجری بودن و تخصص آنها و مشتری مداری است.

 

لیوان هایبال

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

لیوان ساده با قدی کشیده، بیشتر برای سرو نوشیدنی های سرد و شفاف یا نوشیدنی های گازدار استفاده می شود.

 

مارگاریتا

جام شیشه ای با پایه بلند و کاسه پلکانی که برای جای یخ تعبیه شده و برای نوشیدنی های سرد بسیار مناسب است و معمولا نوشیدنی مارگارتیا مورد استفاده قرار می گیرد و اسم همین نوشیدنی روی لیوان ثابت شد.

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

مارگاریتا نوعی کوکتل تکیلایی است که با تکیلای آمیخته با لیکور تریپل سک و لیموترش یا آب‌لیمو تهیه می‌شود. احتمالا این نوشیدنی مکزیکی است.

مارگاریتا اصیل فقط 3 ماده ساده دارد:

تکیلا، لیموترش و آب لیمو با تکه های یخ و 3 ثانیه مخلوط کردن. همین!

ساده و با طراوت، بدون توت فرنگی، انبه، نارگیل، یا هر طعم دیگری. لیوان سرشور نیز شناخته می شود چرا که برای تزئین آن حتما میوه ای ترش مثل لیمو ترش یا نارنج پایه ثابت مارگاریتا است.

 

کوپه

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

راحت ترین لیوان با ساقه ای بلند و قسمت پهن کوتاه ویژه نوشیدنی، کوپه پایه ثابت همراه دست برای خوش آمدگویی در محافل است. دلیل آن ارتفاع بلند و باریک پایه و پهنی بالا که برای نوشیدنی است و احتمال واژگونی آن روی میز بسیار زیاد است.

به همین منظور برای در دست گرفتن و رقصیدن و خوش و بش کردن بهترین گزینه است.

 

کاکتیل

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

لیوانی که کاسه ای مخروطی شکل با پایه ای بلند دارد فیزیک این لیوان که مخصوص نوشیدنی داغ است باعث می شود گرمای کمتری به دست بدهد. گیلاس مارتینی لیوان محبوب بارتندرهای حرفه‌ای است.

 

تاملر

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

لیوان تپلی تامبلر برای دستان بزرگ، که برای نوشیدنی های گرم استفاده می شود و دلیل خمره ای بودن این است که نوشیدنی گرم آن مدت زیادی بماند و زود سرد نشود.

واین یا وین ترک

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

این مدل لیوان نیز بلند و کشیده است و برای سرو نوشیدنی و دمنوش های گیاهی سرد استفاده می شود.

 

لیوان گراپا

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

این لیوان پرکاربرد برای نگهداری در دمای خاص بسیار گزینه ی مناسبی است. رایحه و بوی فوق العاده نوشیدنی را بخوبی در خود حفظ می کند. ساقه بلند، میانه ی فشرده شیشه دلیل ماندگاری عطر نوشیدنی است.

 

لیوان اسلینگ

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

مثل اکثر لیوان ها قد کشیده و نازک دارد! که بیشتر برای سرو چای یخی مثل آیس تی، لانگ آیلند از این لیوان ها استفاده می کنند.

کشیدگی و لاغری پایه باعث می شود مهمان به خوبی لیوان را در دست بگیرد و حجم زیاد این نوشیدنی را سرو کند.

 

انواع شراب

  • شراب قرمز؛ تهیه از تیره ترین انگور موجود.
  • شراب سفید؛ با جدا کردن پوست انگور و تخمیر کامل انگور بدون پوست تهیه می شود.
  • شراب گُلی یا براش؛ که برای تهیه پوست انگور را کمی پس از شروع تخمیر از آب انگور جدا می‌کنند. این شراب رنگ گلگونی پیدا می کند. و گاهی این شراب را با مخلوط کردن شراب قرمز و شراب سفید بدست می آورند.
  • شراب سیب (Cider)؛ از تخمیر سیب سفید بدست می آید.
  • شراب گلابی (Perry)؛ از تخمیر آب گلابی شبیه به سیب درست می شود.
  • می‌انگبین (Mead)؛ شهدآب یا شراب عسل نام دارد. که از تخمیر محلولی از آب و عسل درست می‌شود. بسته به سنت هر محل، طرز تهیه آن تفاوت‌هایی دارد و گاه به آن طعم ادویه، رازک یا میوه هم می‌افزایند و طعم آبجو می گیرد. کهن‌ترین توصیف این نوشیدنی ریگ‌ودا است معادل انگلیسی آن.
  • شراب میوه؛ تخمیر میوه های گوناگون به جز انگور است.
  • شراب تقویت شده؛نوعی شراب است که بعد از پایان تخمیر و آماده شدن، به آن الکل افزوده‌اند تا درجه الکلی آن بالاتر رود و به اصطلاح «گیراتر» شود.
  • شراب شیرین؛ شرابی است که فرایند کامل تخمیر را نصفه می گذارند تا شکر باقی مانده باعث شیرین شدن آن شود.
  • شراب گازدار (شامپاین)؛ نوعی شراب متلألو است که نمی‌گذارند در فرایند تخمیر، گازش خارج شود. شامپاین و شراب بورگونی که  نمونه‌های مشهوری از آن است. نوع ارزان آن هم این است که گاز کربنیک ترزیق می‌کنند.
  • شراب برنج (Sake)؛ نوشیدنی الکلی ساخته شده از برنج است. بر خلاف شراب، که توسط تخمیر انگور و به طور طبیعی از میوه‌های شیرین بدست می‌آید، شراب برنج نتیجه تخمیر نشاسته برنج و تبدیل قند است. این فرایند شبیه فرایند تولید آبجو می‌باشد.

 

کشورهای تولید کننده شراب

طبق جدیدترین آمارهای گرفته شده بیش از 50 کشور جهان تولید کننده انواع شراب ها هستند. که به تناسب میزان تولید در سال از بیشترین تا کمترین به شما معرفی می شود.

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

اسم و معرفی لیوان های مختص نوشیدنی

جدول بندی کشورهای تولید کننده شراب در جهان


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان