تنوع در جام و لیوان های نوشیدنی بسیار زیاد است. شناخت لیوان های مخصوص نوشیدنی به شما کمک می کند متناسب با نوع نوشیدنی انتخاب لیوان داشته باشید. در غیر اینصورت بی سوادی و ناآگاهی خود را می رسانید!
یک لیوان سنتی یا راکز به عنوان ساده ترین لیوان در سرو و نوشیدن مشروبات الکی مثل ویسکی و گاه کوکتل های کلاسیک مانند آمریکانو مورد استفاده قرار می گیرد.
لیوان اولد به عنوان لیوان سنگین ویسکی شناخته می شود. انتخاب گلاس های ویژه نوشیدنی در بارها، نشان دهنده ی لاکجری بودن و تخصص آنها و مشتری مداری است.
لیوان ساده با قدی کشیده، بیشتر برای سرو نوشیدنی های سرد و شفاف یا نوشیدنی های گازدار استفاده می شود.
جام شیشه ای با پایه بلند و کاسه پلکانی که برای جای یخ تعبیه شده و برای نوشیدنی های سرد بسیار مناسب است و معمولا نوشیدنی مارگارتیا مورد استفاده قرار می گیرد و اسم همین نوشیدنی روی لیوان ثابت شد.
مارگاریتا نوعی کوکتل تکیلایی است که با تکیلای آمیخته با لیکور تریپل سک و لیموترش یا آبلیمو تهیه میشود. احتمالا این نوشیدنی مکزیکی است.
تکیلا، لیموترش و آب لیمو با تکه های یخ و 3 ثانیه مخلوط کردن. همین!
ساده و با طراوت، بدون توت فرنگی، انبه، نارگیل، یا هر طعم دیگری. لیوان سرشور نیز شناخته می شود چرا که برای تزئین آن حتما میوه ای ترش مثل لیمو ترش یا نارنج پایه ثابت مارگاریتا است.
راحت ترین لیوان با ساقه ای بلند و قسمت پهن کوتاه ویژه نوشیدنی، کوپه پایه ثابت همراه دست برای خوش آمدگویی در محافل است. دلیل آن ارتفاع بلند و باریک پایه و پهنی بالا که برای نوشیدنی است و احتمال واژگونی آن روی میز بسیار زیاد است.
به همین منظور برای در دست گرفتن و رقصیدن و خوش و بش کردن بهترین گزینه است.
لیوانی که کاسه ای مخروطی شکل با پایه ای بلند دارد فیزیک این لیوان که مخصوص نوشیدنی داغ است باعث می شود گرمای کمتری به دست بدهد. گیلاس مارتینی لیوان محبوب بارتندرهای حرفهای است.
لیوان تپلی تامبلر برای دستان بزرگ، که برای نوشیدنی های گرم استفاده می شود و دلیل خمره ای بودن این است که نوشیدنی گرم آن مدت زیادی بماند و زود سرد نشود.
این مدل لیوان نیز بلند و کشیده است و برای سرو نوشیدنی و دمنوش های گیاهی سرد استفاده می شود.
این لیوان پرکاربرد برای نگهداری در دمای خاص بسیار گزینه ی مناسبی است. رایحه و بوی فوق العاده نوشیدنی را بخوبی در خود حفظ می کند. ساقه بلند، میانه ی فشرده شیشه دلیل ماندگاری عطر نوشیدنی است.
مثل اکثر لیوان ها قد کشیده و نازک دارد! که بیشتر برای سرو چای یخی مثل آیس تی، لانگ آیلند از این لیوان ها استفاده می کنند.
کشیدگی و لاغری پایه باعث می شود مهمان به خوبی لیوان را در دست بگیرد و حجم زیاد این نوشیدنی را سرو کند.
طبق جدیدترین آمارهای گرفته شده بیش از 50 کشور جهان تولید کننده انواع شراب ها هستند. که به تناسب میزان تولید در سال از بیشترین تا کمترین به شما معرفی می شود.
جدول بندی کشورهای تولید کننده شراب در جهان