آموزش صحیح درست کردن سرمه در منزل

آموزش صحیح درست کردن سرمه در منزل
دانستنی، آموزش و گوناگون
از آنجایی که سورمه بیشتر برای تقویت مژه و ابرو و زیبایی چشمها در اطراف چشم به کار برده می شود ، هم چنین عده ای از آن به جای مداد ابرو استفاده میکنند تا مانع ریزش ابروها شوند بنابراین سورمه باید کاملا اصل و بهداشتی باشد و گرنه عوارض جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
 
بهتر است سورمه را کاملا بهداشتی در منزل درست کنید.
سورمه بادام : 
بهترین سورمه برای چشم سورمه ی بادام شیرین است. برای اینکار ابتدا تعدادی بادام را مغز کنید. یک عدد سوزن یا میله ی باریک را درون یک مغز بادام فرو ببرید و روی شعله گاز قرار دهید. وقتی که بادام روشن شد آن را داخل کاسه انداخته و ظرفی روی آن بگذارید، با سوختن بادام دود به طرف ظرف، بالا رفته و سورمه را بوجود می آورد.سورمه فندق هم به طریق سورمه بادام تهیه می شود.
 
سورمه قلم گاو :
 ابتدا قلم گاو یا گوساله را از وسط نصف کرده و تمام مغز آن را خارج کنید. سپس این مغزها را داخل کاسه ای ریخته و روی بخار آب بگذارید، تا کاملاً آب شود. حالا کاسه را از روی بخار آب برداشته و با دو عدد آجر بر روی زمین یک اجاق درست کنید. سپس کاسه را روی اجاق گذاشته و داخل آن را یک تکه پنبه و یا یک تکه باند گاز قرار دهید. به صورتی که مقداری از باند یا پنبه بیرون از روغن باشد، حالا آن باند یا پنبه را آتش بزنید و یک ظرف بر روی آن برگردانید، البته در نظر داشته باشید که بین آنها فاصله باشد و گرنه آتش خاموش می شود و حالا دود حاصل از سوختن به ظرف بالا می چسبد و سورمه را بوجود می آورد، می توانید هر دفعه سورمه ها را خالی کنید تا به داخل ظرف برنگردد.

به این ترتیب می توانید در انواع آرایش چشم از این سورمه های خانگی استفاده کنید و چشمانی همیشه زیبا دارید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان