طرز تهیه پیتزا بادمجان

طرز تهیه پیتزا بادمجان
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:

خمیر پیتزا یا خمیر باگت: یك چانه

سوسیس:پنج عدد

بادمجان:دو عدد

جعفری خردشده:دو قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی مینیاتوری و کنجد:به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ:یك عدد

پنیرپیتزا:پنج قاشق غذاخوری

سس هزارجزیره:دو قاشق غذاخوری

سس خردل:یك قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌كنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌كنیم و بادنجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌فرنگی‌ها را می‌چینیم و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و كنجد می‌ریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان