به گزارش سایت نازوب حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت در رابطه با آلوده شدن و لانهگزینی حشرات در فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس، گفت:
هر فرآورده غذایی که به مدت یک هفته بیرون از یخچال نگهداری شود خراب شدن آن طبیعی است و مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباس در شرایط خوبی نگهداری نشده و محلی برای لانهگزینی حشرات شده است.
رستگار افزود: بنابراین شرایط نگهداری فرآوردههای گوشتی مهم است اینکه کجا نگهداری میشوند و شرایط تولید محصول چگونه بوده است. بنابراین توصیهای که به مردم داریم این است که از برندهای معتبر استفاده کنند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباس های موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی داشته و کیلویی 3 تا 4 هزار تومان به فروش میرسیده اما مواد درون آن ناسالم بوده است.
وی گفت: اغلب در این فرآوردههای نامرغوب از بافتهای غیرمجاز مثل پوست و تاج خروس استفاده شده است.
رستگار افزود: متأسفانه مردم به دلیل قیمت پایین این فرآوردهها آن را خریداری میکنند در حالی که باید فرآوردههایی خریداری شود که آرم و نشان سازمان غذا و دارو و پروانه تولید و ساخت داشته باشند.
ما نیروهای بیشتری را در زمینه بررسی و نظارت بر شرکت و کارخانه های تولید و توزیع این مواد غذایی به کار می گیریم تا به طور جد، از متخلفان تهیه این محصول خوراکی جلوگیری به عمل آید و در صورت مشاهده هر اقدام غیر بهداشتی و غیرقانونی آن محل را پلمپ و مسئولان تولید کنندگان را دستگیر کنیم.
تهیه مواد غذایی با تاج خروس، پوست حیوانات به دلیل بافت های مامرغوب این حیوانات کاری دور از انسانیت و شرف است. اگر جلو این تخلفات وحشتناک گرفته نشود واقعا فاجعه آور می شود.