کیک موز یک شیرینی خوشمزه و مقوی است که با موز رسیده و اسانس موز تهیه میشود. شما میتوانید این کیک بی نظیر را برای صبحانه، چای یا مهمانی سرو کنید و از طعم لذیذ و عطر مطلوب این کیک بی نظیر لذت ببرید.
این دستور پخت برای یک قالب متوسط مناسب است.
– تخم مرغ 3 عدد
– شکر 1 پیمانه
– روغن مایع ½ پیمانه
– موز رسیده 2 عدد
– اسانس موز 2 گرم
– آرد 2 پیمانه
– بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
– وانیل یا اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
– گردوی خرد شده 1 فنجان
– چیپس شکلات ½ فنجان
قبل از شروع فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
سپس یک قالب کیک با اندازه متوسط را را با کاغذ روغنی یا روغن و آرد چرب کنید.
تخم مرغ و شکر را در یک کاسه با همزن بزنید تا پف کند و به رنگ روشن در آید.
روغن مایع و اسانس موز را به تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
موزها را له کنید و به مایه اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
در صورتی که تمایل داشتید به کیک چیپس شکلات یا گردوی خرد شده اضافه کنید، در این مرحله شکلات و گردو را به مایع کیک اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با هم الک کنید و به مرحله به مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر یکدست و بدون توده داشته باشید. (توجه داشته باشید که در صورت هم زدن بیش از حد پف کیک کم خواهد شد).
خمیر را در قالب ریخته و با پشت قاشق صاف کنید.
قالب را در فر قرار دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا کیک طلایی شود. در این مرحله میتوانید برای بررسی وضعیت پختگی کیک، با یک چاقو یا خلال دندان در وسط کیک سوراخ کنید! در صورتی که خلال دندان خشک بیرون آمد یعنی کیک پخته است.
کیک را از فر خارج کنید و روی یک سطح صاف بگذارید تا خنک شود.
حالا می توانید کیک موزی خود را با خامه، شکلات، موز یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید و سرو کنید.
امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید. نظر خود را درباره کیک موزی با ما به اشتراک بگذارید.