آش اردبیلی، آش آرتاویل

آش اردبیلی، آش آرتاویل

در این بخش دستور پخت آش اردبیلی آموزش داده می شود. مناسب برای روزهای بلند و گرم تابستانی با دورهمی های عصرانه.

 

آش دوغ اردبیلی ها خیلی معروف است. اما آش رشته مردم این شهر هم دست کمی از آش دوغ شان ندارد. آش خوشمزه و خوش رنگ و لعابی که در زیر سایه اسم معروف آش ماست، کمی گمنام مانده است. اگر هوس آش رشته، آن هم از نوع متفاوت و پر ملاط کرده اید، حتما این آش مردم اردبیل ( که نام باستانی اش آرتاویل است)  را امتحان کنید.

غذای اردبیلی ها؛ آرتاویل

 مواد لازم برای 5- 4 نفر:

2 /1 پیمانه عدس
2 /1 پیمانه لوبیا سفید و لوبیا قرمز
2 /1 پیمانه نخود
1 پیمانه آلو زرد ترش و شیرین
2 عدد پیاز بزرگ (سرخ شود)
2  ق س  رب گوجه
2 ق س نعنا داغ
زرد چوبه ، ادویه ، نمک و فلفل
رشته به میزان لازم
آب قلم  یا گوشت به میزان لازم
400 گرم سبزی آش
روغن مقداری

طرز تهیه:

1.   همه حبوبات را جداگانه خیس کنید.

2. حبوبات را به جز عدس، بگذارید بپزند.

3. بعد از یک ساعت و نیم، عدس و آب قلم یا گوشت را به حبوبات اضافه کنید و بگذارید بپزد.ش

4. پیاز سرخ کرده را با زردچوبه ، ادویه و رب گوجه تفت دهید.

5. حالا پیاز و مخلفاتش را به همراه نعنا داغ ، آلو زرد و سبزی داخل آش بریزید.

6. وقتی که همه مواد پخت، رشته را هم اضافه کنید.

7. وقتی رشته را ریختید، نمک و فلفل را هم بریزید. اما اول غذا را بچشید، اگر احتیاج به نمک داشت اضافه کنید.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان