الان فصل هندوانه است و میتوانید همهجانبه از این میوه شیرین و خوشطعم لذت ببرید. یکی از راههای بهره گرفتن از هندوانه، سالاد است. هندوانه را کباب کنید و با بلغور یا اگر کوینا در اختیار دارید، با کوینا آن را تهیه و میل کنید.
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 4 دقیقه
مواد لازم
• 2 برش بزرگ هندوانه
• 10 پیمانه کاهوی خرد شده
• 3 پیمانه کوینا پخته شده
• ترشی تربچه*
• دو عدد آووکادو متوسط پوست کنده و خرد کرده
• 1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی
• نصف پیمانه پنیر فتا
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
طرز تهیه
1. برای کباب کردن هندوانه، کبابپز را با حرارت ملایم روشن کنید. هندوانهها را روی توری آن قرار دهید و به مدت 4 دقیقه آنها را بپزید تا گریل شوند.
2. کاهوها را درون ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، کوینا و ترشی تربچه را با یکدیگر مخلوط کنید. 2/3 پیمانه سس سرکه و عسل* را روی آنها بریزید و هم بزنید. سپس با قاشق مخلوط را روی برگهای کاهو بریزید.
3. برشهای هندوانه را به چهار قسمت تقسیم کنید. آنها را به همراه برشهای آووکادو روی سالاد بچینید. در آخر، پودر فلفل بپاشید. پنیر فتا و گشنیز را اضافه کنید و سالاد را با سس باقیمانده سرو کنید.