لاغری با نازوب

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مهارت و ترفندهای زندگی وبسایت ناز وب

طرز تهیه جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا!

طرز تهیه جوجه با زنجبیل غذای سواحل آسیا!

مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقه

زمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه

 • مواد لازم برای 4 نفر

– سه اینچ زنجبیل تازه،پوست کنده شده و بریده شده بصورت رشته های  باریک  (یک دوم فنجان)
2 قاشق سوپخوری روغن
یک دوم پوند جوجه بی استخوان ، بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند.
یک عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر رنده شده
یک چهارم فنجان سس سویا
2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
2 قاشق سوپخوری شکر
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
 
دستورالعمل:
1- زنجبیل ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کرده؛ بعد آبکشی کنید.

2- روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود؛ به مدت 6 تا 8 دقیقه جوجه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا زمانیکه به رنگ قهوه ای درآیند. آنها را کنار بگذارید.

3- در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ، زنجبیل ها را با پیاز و سیر سرخ کنید؛ اینها را هم تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای درآیند.حالا سس سویا را به آن  اضافه کنید. سپس سرکه و شکر را به آنها بیفزایید. این مخلوط را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا جوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا داغ شود. غذا را از روی حرارت بردارید. و ماهیتابه را تکان دهید تا مخلوط آماده شده با جوجه ها یکسان شوند.

 
شما می توانید این غذای آسیایی را با ماکارونی نیز سرو کنید، یا اگر دوست دارید با برنج پخته شده آن را میل نمائید.

 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مطالب داغ چند روز گذشته
تصویر دختر 21 ساله ای که عجیب ترین چشمها را دارد
تصویر دختر 21 ساله ای که عجیب ترین چشمها را دارد
مشاهده بیشتر