آشپزی به سبک ایتالیایی

آشپزی به سبک ایتالیایی
 
مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل به سبک ایتالیایی
  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  •   برنج: یک‌دوم پیمانه
  •   فلفل دلمه‌ای قرمز: ۶ عدد
  •   روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  •   سیر: ۲ حبه ساطوری
  •   پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
  •   لوبیا سبز آب‌پز: ۱۰۰ گرم خرد شده
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم
  •   گوجه‌فرنگی متوسط: ۴ عدد خرد شده
  •   پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  •   پودر پیاز: ۲ قاشق چای‌خوری
  •   سرکه: یک‌چهارم پیمانه
  •   آویشن: یک قاشق چای‌خوری
  •   شکر: یک قاشق غذاخوری

مواد بالا برای تهیه برای حدود ۵ نفر است .

 طرز تهیه: 

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سرکه و شکر را ۳۰ دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در ۵ دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۲ – برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

۳ – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۴ – سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل‌ها را ببندید.

۵ – یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجه‌فرنگی را کف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را ۵۰ دقیقه در فر بپزید و هر ۱۵ دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزید.

یه فوت کوزه گری بهتون بگم در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان