با پخت این کیک پسته ای یوهانس کانون گرم خانواده را شیرین و گرم تر کنید. از پخت و خوردن این کیک لذت ببرید.
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 40 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد | 220 گرم |
شیر ولرم | 60 میلی لیتر |
کره | 170 گرم |
شکر قهوه ای | 180 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | 40 میلی لیتر |
وانیل | به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره ) |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
هل | 1.2 قاشق چای خوری |
جوز هندی رنده شده | به میزان لازم |
زنجبیل تازه رنده شده کمی | به میزان لازم |
پودر بادام | 1 قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
بیکینگ سودا | 1.2 قاشق چای خوری |
پسته | به میزان لازم |
پودر هل و دارچین | به میزان لازم |
میوه یوهانس بر | به میزان لازم |
شکر | برای تزیین |
طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا یكدست شد.
بعد یك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانیل مایع با طعم بادام، یك قاشق جایخورى دارچین،
نصف قاشق چایخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبیل تازه رنده شده هم به این مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شیر ولرم و روغن مایع را افزوده و هم زدم.
در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكینگ سودا و بكینك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.
مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشیده شده ریختم.
روش را میوه یوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ریختم.
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقیقه قرار دادم.
بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچین روش پاشیدم.