کیک فندقی صورتی مخصوص تولد

کیک فندقی صورتی مخصوص تولد

روش تهیه کیک فندقی صورتی مخصوص تولد

 

مواد لازم:

آرد 275 گرم
مارگارین  200 گرم
شكر قهوه‌ای 50 گرم
شكر سفید  175 گرم
تخم مرغ 5 عدد
ماست چكیده  100 گرم
آب گرم 125 میلی‌لیتر (نصف پیمانه)
پودر فندق تست شده 200 گرم
روغن مایع 60 میلی‌لیتر
بیکینگ پودر 2/1 1 ق چ
وانیل یك ق چ

روش تهیه:

1. ابتدا كره را كه به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل كاسه‌ای گود ریخته، شكر سفید، شكر قهوه‌ای و وانیل را به آن اضافه می‌كنیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا پف كند.

2. تخم‌مرغ‌ها را یكی‌ یكی اضافه می‌كنیم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. ماست را نیز به‌همین سبك مخلوط می‌كنیم.

3. آب‌ گرم را همراه آرد الك‌شده و بیكینگ پودر به مواد اضافه كرده، با لیسك مخلوط می‌كنیم. پودرفندق تست شده را نیز افزوده و در مرحله آخر خیلی كم مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم تا صاف و یكدست شوند.

4. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتی‌متر ریخته و به‌ مدت حدودا یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180‌درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌دهیم.

5. ‌برای تزئین كیك از هر كرم یا خامه‌ای كه باب سلیقه است استفاده می‌كنیم. من روی كیك را در این عكس با خمیر فونرانت و گیپور خوراكی تزئین كرده‌ام.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان