افطاری با نازوب سری دوازدهم با دستور تهیه

افطاری با نازوب سری دوازدهم با دستور تهیه

این برنامه های غذایی ویژه ماه رمضان و افطاری را از دست ندهید و می توانید دستور تهیه های هر روز ماه رمضان را در لینک های زیر و هر روز  دنبال کنید.

 

نکته تغذیه‌ای 1

در وعده سحری حداکثر نوشیدن 2 لیوان آب مجاز است. نوشیدن آب بیشتر موجب کاهش تشنگی در طول روز نمی‌شود و فقط سوءهاضمه و دل‌درد به دنبال دارد. در عوض می‌توان از خوراکی‌های فیبردار مانند کاهو و سبزی و خوردن میوه‌هایی مانند خیار و سیب با پوست استفاده کرد که هم مقداری از آب مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند و هم به دلیل اینکه فیبر دارند موجب تعادل آب بدن در طول روز می‌شوند. همچنین بین شام تا سحر هم می‌توان به تدریج آب، میوه و آب‌میوه مصرف کرد.

 

 

نکته تغذیه‌ای 2

روزه گرفتن باعث گرسنگی یا استرس می‌شود. در این شرایط هم بدن کلسترول بیشتری آزاد می‌کند. این امر هم باعث می‌شود که بدن از چربی به عنوان منبع سوخت به جای گلوکز استفاده می‌کند. برای همین هم میزان سلول‌های چربی در بدن کاسته می‌شود. زمانی هم که بدن چربی کمتری داشته باشد سلول‌ها کمتر نسبت به انسولین مقاومت نشان می‌دهند و خطر ابتلا به دیابت کمتر می‌شود.

 

 
پیش غذا

سوفله تخم مرغ

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

•    زمان پخت: 30 دقیقه

•    خوراک: اتریشی

 

 

مواد لازم

•    4 تا 5 عدد زرده تخم مرغ

•    8 عدد سفیده تخم مرغ

•    2 قاشق سوپخوری آرد سفید

•    3 قاشق سوپخوری شکر

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    1 قاشق غذاخوری پودر قند

•    1 عدد لیمو ترش

•    نمک

 

افطاری با نازوب سری دوازدهم با دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد، چرب کنید.

2.    در یک کاسه، زرده تخم مرغ ها، پوست رنده شده لیمو ترش، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، وانیل و شکر را مخلوط کنید. آن ها را با همزن خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شوند.

3.    سفیده ها را جداگانه هم بزنید تا پف کنند و از ظرف نریزد. زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط کنید و آرد را کم کم به آنها بیفزایید.

4.    مخلوط را در ظرفی بریزید و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، بگذارید.

5.    وقتی سوفله بالا آمد و روی آن طلایی شد ظرف را بیرون بیاورید و پودر قند را روی سوفله بپاشید.

 

 

غذای اصلی

قزل آلا شکم پر ژاپنی

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

•    زمان پخت: 35 دقیقه

•    خوراک: ژاپنی

 

 

مواد لازم

•    1 کیلوگرم  قزل آلا

•    1 قاشق چایخوری ادویه دریایی

•    1 عدد سیب متوسط پخته و خرد شده

•    نصف پیمانه پیاز متوسط حلقه شده

•    4 برش لیمو شیرین

•    نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده

 

افطاری با نازوب سری دوازدهم با دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید.

2.     ماهی را در وسط یک ورقه آلومینیومی بگذارید. داخل شکم ماهی کمی ادویه بریزید و با سیب و پیاز و لیمو پر کنید.

3.    مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی بریزید. بقیه کره را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملا دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند.

4.     پس از طلایی شدن ماهی آن را سرو کنید.

 

 

دسر

مسقطی لقمه‌ای

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 10 دقیقه

•    زمان پخت: 35 دقیقه

•    خوراک: ژاپنی

 

 

مواد لازم

•    یک پیمانه نشاسته

•    1.5  پیمانه شکر

•    3 پیمانه گلاب

•    50 گرم کره

•    گردو یا فندق

•    50 عدد کاغذ شیرینی

افطاری با نازوب سری دوازدهم با دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کنید. در صورت نیاز از صافی عبور دهید. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کنید. روی شعله قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.

 

 

2.    1.5 پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کنید و هم بزنید. سپس 50 گرم کره یا سه قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کنید و هم بزنید تا مسقطی قوام آید و آماده شود.

 

 

3.    ته کاغذهای شیرینی کمی پودر نارگیل بریزید. مسقطی داغ را در قیف خامه پاش بریزید و با آن یک شکوفه از مسقطی در کاغذ شیرینی درست کنید.

 

 

4.    می‌توان مسقطی‌ها را روی یک فندق یا گردو بریزید. یا فندق و گردو را روی مسقطی‌ها قرار دهید.

 

 

مطالب مرتبط

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان