ramazan
ramazan

افطاری با نازوب سری چهارم (دستور تهیه

افطاری با نازوب سری چهارم (دستور تهیه

مطالب مرتبط با افطاری های عالی با نازوب

 

 

نکته تغذیه‌ای 1

کدوسبز کالری بسیار کم و فیبر بسیار بالا دارد. این غذا بسیار سالم و مقوی است و توصیه می شود در وعده های زیادی از آن استفاده کنید.

نکته تغذیه‌ای 2

آیا پس از افطار سریعا احساس سیری به شما دست می دهد؟ بهتر است برای افطار غذاهای سبک همچون سالاد، سوپ گرم و خرما میل کنید و پس از یک فاصله یک تا دو ساعتی شام میل کنید.

 

 

پیش غذا

لوبیا سبز با گوجه‌فرنگی

•    تعداد: 5 نفر

•    زمان تهیه: 25 دقیقه

•    زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه

•    خوراک: لبنانی

 

 

مواد لازم

•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز متوسط خرد شده

•    800 گرم لوبیا سبز

•    8 حبه سیر رنده شده

•    دو عدد گوجه‌فرنگی پوست کنده و خرد شده

•    دو عدد عصاره سبزیجات

•    دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    3 پیمانه آب

 

 

افطاری با نازوب سری چهارم (دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    روغن زیتون را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را به مدت 3 دقیقه در روغن تفت دهید تا سبک شوند. لوبیا سبزها را اضافه کنید و آنها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

2.    سیر و گوجه‌فرنگی را بیفزایید و 4 دقیقه تفت دهید تا گوجه‌فرنگی ها نرم شوند.

3.    عصاره سبزیجات، رب گوجه‌فرنگی و آب را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا بجوشند. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 50 دقیقه در حالت نیم‌جوش بپزید تا لوبیاها کاملا پخته و نرم شوند.

 

 

غذای اصلی

کدو شکم پر با گوشت بره

•    تعداد: 8 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: دو ساعت

•    خوراک: لبنانی

 

 

مواد لازم

•    18 عدد کدوسبز کوچک

•    35 عدد برگ مو

•    1 ¼ پیمانه برنج  (از یک ساعت قبل خیس کنید)

•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد گوجه‌فرنگی

•    4 قاشق غذاخوری کره آب شده

•    ¼ پیمانه آب

•    1 ¼ قاشق چایخوری نمک

•    یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    یک قاشق چایخوری ادویه هفت رنگ

•    کمی جوزهندی رنده شده

•    یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

•    یک کیلوگرم گوشت گوسفند مکعبی خرد شده

•    4 عصاره مرغ

•    8 حبه سیر رنده شده

•    10 پیمانه آب

•    نصف پیمانه آب لیموترش

 

 

افطاری با نازوب سری چهارم (دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    شکم کدوسبزها را خالی کنید. ساقه برگ موها را بگیرید. هر دو آنها را به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

2.    در یک کاسه، برنج، گوشت چرخ‌کرده، گوجه‌فرنگی، کره، آب، نمک و ادویه هفت رنگ را با یکدیگر مخلوط کنید. این مایه به به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

3.    داخل کدوها را با این مواد پر کنید. یک سانتی متر از بالای آنها را خالی بگذارید.

4.    برای پر کردن برگ های مو، برگ ها را برعکس روی سطح صاف بگذارید. یک قاشق چایخوری از مواد را داخل برگ ها بگذارید. آنها را به سمت داخل تا و سپس برگ ها را رول کنید.

5.    روغن را در قابلمه گرم کنید. گوشت های تکه ای گوسفند را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. سیرها را روی گوشت ها بچینید. عصاره مرغ را بریزید. یک لایه برگ خالی روی آنها بچینید سپس دلمه های برگ را روی آنها بچینید.

6.    کدوسبزهای شکم پر را روی آنها در قابلمه بچینید. یک بشقاب روی آنها قرار دهید تا در جای خود محکم شوند.

7.    آب بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و دوساعت با حرارت ملایم بپزید. در آخر آب لیموترش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

 

دسر

قطایف اسافیری

•    تعداد: 10 نفر

•    زمان تهیه: 15 دقیقه

•    زمان پخت: 10 دقیقه

•    خوراک: شرقی

 

 

مواد لازم

•    یک قوطی خامه

•    دو پیمانه شیر

•    نصف پیمانه آرد ذرت

•    یک قاشق غذاخوری گلاب

•    40 برش کوچک قطایف

•    نصف پیمانه پودر پسته

•    دو پیمانه شربت قند

افطاری با نازوب سری چهارم (دستور تهیه

 

 

طرز تهیه

1.    در یک قابلمه، خامه، شیر و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط دایم هم بزنید تا غلیظ شوند. گلاب را بیفزایید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

2.    یک قاشق چایخوری مخلوط خامه را داخل قطیف بگذارید.

3.    هرکدام از آنها را درون پودر پسته بغلتانید.   آنها را در بشقاب بچینید و روی آنها شربت غلبظ شده قند بریزید و سرو کنید.

قطایف (Qatayef) یک گونه شیرینی و دسر عربی است که بیشتر در در ماه رمضان در اردن، مصر و عراق سرو می شود.البته در ماه رمضان در شیرینی فروشی های ترکیه هم یافت می شود.

قطایف لایه ای خمیر نازک است که درون آن با خشکبارو پنیر پر شده که در روغن فراوان شناور شده و سرخ می شود و بر روی آن شربت شکر و گلاب و پودر پسته و یا خلال بادام می ریزند.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان