روش تهیه زیتون پرورده

روش تهیه زیتون پرورده

روش تهیه زیتون پرورده

 

بهتر است قبل از هر چیز زیتون را بشناسید و سپس فواید و خواص آن را بخوانید و بکار ببرید.

زیتون (به انگلیسی: Olive) و با (نام علمی: Olea europaea) شامل تقریباً ۲۰ گونه درختان کوچک از خانواده زیتونیان بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال آفریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گسترده‌ای داشته‌اند. آن‌ها همیشه سبز بوده و دارای برگ‌هایی کوچک و یک‌پارچه هستند که روبروی هم قرار گرفته‌اند. میوه این گیاه یک شفت است.

 

 

در این مطلب به شما طرز تهیه زیتون پرورده را آموزش می دهیم :

 

مواد لازم:

زیتون (بدون هسته)  : نیم کیلو

رب انار: ۲قاشق غذاخوری

گردو: ۳۰۰گرم

آبلیمو: ۲قاشق غذاخوری

نعنا (خشک): ۱قاشق غذاخوری

آویشن (خشک): ۱قاشق غذاخوری

دانه انار: ۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۳قاشق غذاخوری

سیر (کوبیده شده):  ۲قاشق غذاخوری

آب انار :نصف پیمانه

نمک :به میزان لازم

گلپر :به میزان لازم

سبزی: (شامل نعنا، خالواش، چوچاق(محلی گیلان)) ۱دسته کوچک

 

روش تهیه:

ابتدا زیتون را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.گردو را ۲بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود. گردو را به همراه سبزی خرد شده،سیر کوبیده شده،رب انار و خلاصه همه مواد به جز زیتون داخل غذا ساز یا میکسر بریزید تا به خوبی میکس شوند.
مواد میکس شده را به زیتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد زیتون آماده شده را به مدت حداقل ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

 
نکات:

۱)اگر به سبزی های محلی دسترسی نداشتید فقط از نعنا استفاده کنید.

۲)در صورت تمایل همه ادویه های پودری را با هم مخلوط کرده و در انتها اضافه کنید.

۳)اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.

۴)اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان