طرز تهیه ی شیرینی توت مخصوص فصل بهار

طرز تهیه ی شیرینی توت مخصوص فصل بهار

 

شیرینی جدید و متفاوت توت که ویژه فصل بهار و تابستان می باشد. از تهیه این نوع شیرینی جدید دریغ نکنید

مواد لازم :

 بادام ۲ لیوان
پودر قند  ۲ لیوان
 گلاب۸ الی ۱۰ قاشق
 شکر  به میزان لازم
 خلال پستهبه میزان لازم
 تخم خرفه به میزان لازم

طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان