مسعود كیمیاگر افزود: گرایش به یك طعم و مزه خاص میتواند منشأ روانی اجتماعی و فیزیولوژیكی داشته باشد.
وی با بیان اینكه نمیتوان گفت كه افرادی كه گرایش بیشتری به شكلات، شیرینی دارند و زیاد مصرف میكنند، مبتلا به كمخونی هستند، افزود: بسیاری از افرادی كه از مواد شیرین زیاد استفاده میكنند به دلیل اینكه احساس خوبی كسب میكنند برای آنها مطلوب است ولی نمیتوان گفت كه مبتلا به بیماری خاصی هستند.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: بسیاری از افرادی كه مبتلا به افسردگی هستند با مصرف شیرینی و شكلات احساس شادی و نشاط پیدا میكنند كه میتواند به دلیل ترشح بتاآندوفرین باشد.
كیمیاگر گفت: تشریح بتاآندوفرین در بدن موجب شادی میشود و كسلی و خستگی افراد افسرده را از بین میبرد.
وی افزود: البته افراط در یك ماده غذایی صحیح نیست به دلیل اینكه احساسی كه با خوردن یك ماده غذایی به فرد دست میدهد احساس گذرا و لحظهای است و مصرف آن در دراز مدت موجب بروز بیماریهایی ماند چاقی، قلبی و دیابتی میشود.