مواد لازم:
* شیر : سه لیتر
* تخممرغ : سه عدد
* پودر قند : 400 گرم
* وانیل : یك قاشق چایخوری
* تمشك و مربای تمشك : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را بجوشانید و به آن وانیل اضافه كنید. سپس زردههای تخممرغ را با پودر قند بزنید تا رنگ آن سفید شود. سپس شیر نیم گرم را كمكم در آن ریخته و مخلوط كنید. سپس آن را روی شعله ملایم به هم بزنید، پیش از اینكه جوش بیاید بردارید، اما بهتر است شیر و تخممرغ را میان ظرف آبجوش بگذارید، توجه داشته باشید كه نباید مایع غلیظ شود و باید آن را از روی شعله بردارید، وقتی سرد كه شد در ظرفهای مخصوص بستنی بریزید و بگذارید در فریزر خودش را بگیرد.
پس از اینكه بستنی حاضر شد، آن را داخل ظرفهای مخصوص بستنی سرو كنید و سپس مانند تصویر با چند قاشق مربای تمشك و خود تمشك تزئین كنید.