انرژی كل این دستور 4508 كیلو كالری میباشد كه 59 درصد آن از كربوهیدرات، 18 درصد آن از پروتئین و 23 درصد آن از چربی تأمین میگردد…
مواد لازم:
خامه 100 گرم
پنیرخامهای 100 گرم
پیازچه 4 قاشق سوپخوری، خرد شده
پنیر گودا و موتزارلا 1 پیمانه، رنده شده
سس خردل 2 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمك، فلفل به میزان لازم
نان تست 10 برش
شیر 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ 2 عدد، زده شده
آرد به میزان لازم
پودر سوخاری 1 پیمانه
پودر پنیر پارمزان یكدوم پیمانه
طرز تهیه:
خامه، پنیرخامهای، پیازچهی خرد شده، پنیرهای رنده شده، خردل، آویشن و كمی نمك و فلفل را با هم كاملاً مخلوط كنید. روی نیمی از نانها را كاملاً با تركیب پنیرها پوشانید و یك برش دیگر نان روی آن بگذارید. با دست فشار دهید تا كاملاً به هم بچسبد. با چاقوی ارهای یا یك چاقوی تیز هر كدام را به 2 یا 4 قسمت مثلثی شكل برش دهید. شیر و تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا كاملا صاف و یك دست شود. هر برش را ابتدا در آرد سفید، بعد در مایه شیر و تخممرغ زده شده و در انتها در تركیب پودر سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید. ساندویچهای آماده را در سینی و به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد كاملاً جذب شوند. در روغن یا تركیب كره و روغن مایع سرخ كرده و سرو كنید.
1ـ انرژی كل این دستور 4508 كیلو كالری میباشد كه 59 درصد آن از كربوهیدرات، 18 درصد آن از پروتئین و 23 درصد آن از چربی تأمین میگردد.